autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

"Musaca" dietetica de mazare si fasole cu somon

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
2 cepe rosii, 500 de legume : mazare, fasole boabe, fasole verde, morcov, telina (legume congelate sau la cutie), 1 conserva de 500 gr somon roz salbatic in suc propriu (sau ton), 200 gr crema de branza light, 150 gr parmezan light, 2 oua, 2 rosii, O lingura sos soia light, o ligura ulei masline, oregano, busuioc, cumin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Se stropeste fundul unui vas din ceramica sau termorezistent cu o lingura de soia light. Se taie rondele dintr-o ceapa si jumatate care se aseaza pe fundul vasului. Se amesteca intr-un castron, cu o paleta din lemn, pestele, ouale batute, crema de branza, 75 gr parmezan, ½ ceapa rosie taiata nu prea fin, oregano, se adauga un praf de cumin, un pic de piper si sare eventual (de preferat : nu !)
Peste rondelele de ceapa se aseaza legumele scurse in prealabil intr-o sita, amestecate incet cu 50 gr parmezan. Urmatorul strat este amestecul de peste si branzeturi. Se incheie cu un strat de rosii taiate rondele peste care se presara busuioc si parmezan. Se stropeste cu o lingura de ulei de masline. Se coace la cuptor la foc moderat primele 15 minute si apoi la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra ""Musaca" dietetica de mazare si fasole cu somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Crap lipovenesc cu legume si ciuperci

Se ia crapul dupa ce a fost curatat, se cresteaza cu un cutit pentru peste (ascutit bine) ,pe spinare

10 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Pastrav cu rosii deshidratate si capere

Pastrav cu rosii deshidratate si capere

Se spala pestele,se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

    Cred ca e tare buna cu atatea legume, somon si mirodenii...yumi,yumi. *****

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Dupa ceea ce am citit eu aici, trebuie sa fie foarte gustoasa "musacaua" ta....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 500 de legume : mazare
  • fasole boabe
  • fasole verde
  • morcov
  • telina (legume congelate sau la cutie)
  • 1 conserva de 500 gr somon roz salbatic in suc propriu (sau ton)
  • 200 gr crema de branza light
  • 150 gr parmezan light
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • O lingura sos soia light
  • o ligura ulei masline
  • oregano
  • busuioc
  • cumin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    4 comentarii
20 min
Supe de carne

Lia Maria (Chef de cuisine)

Cred ca e tare buna cu atatea legume, somon si mirodenii...yumi,yumi. *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Somon cu sos de smantana/Garnitura de orez cu ciuperci