autor:

Eugénia (Mihai ) DELAD

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste

"Musaca" dietetica de mazare si fasole cu somon

Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2011

Ingrediente
2 cepe rosii, 500 de legume : mazare, fasole boabe, fasole verde, morcov, telina (legume congelate sau la cutie), 1 conserva de 500 gr somon roz salbatic in suc propriu (sau ton), 200 gr crema de branza light, 150 gr parmezan light, 2 oua, 2 rosii, O lingura sos soia light, o ligura ulei masline, oregano, busuioc, cumin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Se stropeste fundul unui vas din ceramica sau termorezistent cu o lingura de soia light. Se taie rondele dintr-o ceapa si jumatate care se aseaza pe fundul vasului. Se amesteca intr-un castron, cu o paleta din lemn, pestele, ouale batute, crema de branza, 75 gr parmezan, ½ ceapa rosie taiata nu prea fin, oregano, se adauga un praf de cumin, un pic de piper si sare eventual (de preferat : nu !)
Peste rondelele de ceapa se aseaza legumele scurse in prealabil intr-o sita, amestecate incet cu 50 gr parmezan. Urmatorul strat este amestecul de peste si branzeturi. Se incheie cu un strat de rosii taiate rondele peste care se presara busuioc si parmezan. Se stropeste cu o lingura de ulei de masline. Se coace la cuptor la foc moderat primele 15 minute si apoi la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra ""Musaca" dietetica de mazare si fasole cu somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulada de peste cu surimi si foi nori

Rulada de peste cu surimi si foi nori

Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Cod cu smantana la cuptor(Bacalhau com natas-traditional portughez)

Cod cu smantana la cuptor(Bacalhau com natas-traditional portughez)

1)Am optat pt.cod uscat;l-am lasat de dimineata in apa pana seara si am schimbat apa,gusti si tot

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

    Cred ca e tare buna cu atatea legume, somon si mirodenii...yumi,yumi. *****

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Dupa ceea ce am citit eu aici, trebuie sa fie foarte gustoasa "musacaua" ta....

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 500 de legume : mazare
  • fasole boabe
  • fasole verde
  • morcov
  • telina (legume congelate sau la cutie)
  • 1 conserva de 500 gr somon roz salbatic in suc propriu (sau ton)
  • 200 gr crema de branza light
  • 150 gr parmezan light
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • O lingura sos soia light
  • o ligura ulei masline
  • oregano
  • busuioc
  • cumin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eugénia (Mihai ) DELAD
Salata « vendredi »

Salata « vendredi »

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron

3 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci
Melcisori aperitiv

Melcisori aperitiv

Se aseaza o jumatate din foi pe masa de lucru, se aseaza feliute de gouda (cascaval) taiate pe lung

7 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Supa asiatica de creveti la wok

Supa asiatica de creveti la wok

Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate

5 voturi    3 comentarii
20 min
Supe de carne

Lia Maria (Chef de cuisine)

Cred ca e tare buna cu atatea legume, somon si mirodenii...yumi,yumi. *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crap prajit cu sos de rosii si capere