Vinetele se taie felii de 0,5 mm. Carnea se amesteca cu mirodeniile, din bulion se prepara un sos simplu din ulei de masline 1 lingura, usturoi, sare, piper. Intr-o cratita unsa cu ulei se pun toate ingredientele in straturi incepand cu vinetele, sos,c arne, se termina cu vinete si sos deasupra. Se introduce tava in cuptor aprox.45 minute la foc mare. Cu 5 minute inainte sa fie gata se rade cascaval deasupra si se introduce din nou sa se topeasca. Se serveste cald.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii