autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Muscaca din carne si vinete

Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
vinete, carne tocata mixta (porc si vita), cascaval, bulion200 grame, sare, piper, delicat, usturoi, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele se taie felii de 0,5 mm. Carnea se amesteca cu mirodeniile, din bulion se prepara un sos simplu din ulei de masline 1 lingura, usturoi, sare, piper. Intr-o cratita unsa cu ulei se pun toate ingredientele in straturi incepand cu vinetele, sos,c arne, se termina cu vinete si sos deasupra. Se introduce tava in cuptor aprox.45 minute la foc mare. Cu 5 minute inainte sa fie gata se rade cascaval deasupra si se introduce din nou sa se topeasca. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muscaca din carne si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

Se pun pulpele de pui intr-un vas termorezistent.Condimentul de pui se amesteca cu 2linguri de ulei

14 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piftie

Piftie

Se curata jambonul bine, bine, se parleste si se pune in oala de presiune impreuna cu ceapa, sarea

9 voturi    4 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de stevie (tei, vita, gulie)