autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Muscaca din carne si vinete

Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
vinete, carne tocata mixta (porc si vita), cascaval, bulion200 grame, sare, piper, delicat, usturoi, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele se taie felii de 0,5 mm. Carnea se amesteca cu mirodeniile, din bulion se prepara un sos simplu din ulei de masline 1 lingura, usturoi, sare, piper. Intr-o cratita unsa cu ulei se pun toate ingredientele in straturi incepand cu vinetele, sos,c arne, se termina cu vinete si sos deasupra. Se introduce tava in cuptor aprox.45 minute la foc mare. Cu 5 minute inainte sa fie gata se rade cascaval deasupra si se introduce din nou sa se topeasca. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muscaca din carne si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Fragede,gustoase si simplu de preparat. Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam

14 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ardeii se spala. Dupa li se vor taia capacelele, iar cu o lingurita se curata interiorul ardeilor. Capacele

3 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute cu sunca afumata