autor:

» » Mancaruri cu carne

Muscaca din carne si vinete

Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela patrascu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
vinete, carne tocata mixta (porc si vita), cascaval, bulion200 grame, sare, piper, delicat, usturoi, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Vinetele se taie felii de 0,5 mm. Carnea se amesteca cu mirodeniile, din bulion se prepara un sos simplu din ulei de masline 1 lingura, usturoi, sare, piper. Intr-o cratita unsa cu ulei se pun toate ingredientele in straturi incepand cu vinetele, sos,c arne, se termina cu vinete si sos deasupra. Se introduce tava in cuptor aprox.45 minute la foc mare. Cu 5 minute inainte sa fie gata se rade cascaval deasupra si se introduce din nou sa se topeasca. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muscaca din carne si vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • vinete
  • carne tocata mixta (porc si vita)
  • cascaval
  • bulion200 grame
  • sare
  • piper
  • delicat
  • usturoi
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare