1.Taie muschiuletul de porc in felii potrivit de groase.Condimenteaza-le cu sare si piper. 2.Rumeneste-le putin in ulei de masline.Dupa ce capata culoare,adauga untul si prajeste in continuare inca 10 minute. 3.Separat,pregateste sosul de cartofi.Rumeneste faina in unt topit.Adauga smantana si cartofii trecuti printr-o sita foarte fina. 4.Amesteca energic pentru a nu se forma cocoloase si potriveste gustul de sare.Serveste feliile de muschiulet cu acest sos delicios.Daca sosul este prea gros,nu renunta la el,subtiaza-l cu lapte fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii