Amestecam intr-un bol condimentele si frecam bine muschiul cu amestecul rezultat. Punem muschiul in folie de aluminiu si il punem in tava. Adaugam vinul alb si dam la cutor 30-40 minute. Scoatem muschiul din folie si il glazuram cu mierea diluata cu otetul balsamic. Dam la cuptor din nou pentru 10-15 minute, ca sa se rumeneasca.
Scoatem muschiul din tava, acoperim cu folie de aluminiu si il lasam cateva minute sa isi lase aromele apoi taiem felii. Cat sta muschiul in cuptor pregatim sosul de mere. Curatam merele si le taiem cubulete mici. Le sotam in unt pana incep sa se inmoaie. Adaugam zaharul brun si le lasam pe foc inca 2 minute. Mixam compozitia, adaugam vinul si dam intr-un clocot.
Sotam legumele in unt si asezonam cu condimentul pentru legume. Legumele nu trebuiesc lasate foarte mult, trebuie sa isi mentina culoarea si sa fie usor crocante, nu trebuie sa se inmoaie. Dupa gust mai puteti adauga sare si piper. Asezam pe un platou si servim.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii