autor:

ALEX

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2010

Ingrediente
Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg), Sare (dupa gust), Piper (dupa gust), Patrunjel (doua linguri), Busuioc (un varf de cutit), Vin Alb Demidulce, sau Rosu Demisec (o ceasca), Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate, tocat mare si restul tocat marunt, sau pisat), Apa (1cana)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare, piper, busuioc, usturoiul pisat si ulei. Urmatorul pas consta in crestarea muschiului cu cutitul pentru a face mici buzunare in care veti baga usturoiul tocat mare.Se introduce in cuptorul incins cu 10 min inainte, se lasa la foc mic prima ora si la foc mediu ultimele 30de min. Nu uitati sa il vizitati des pentru a-l stropi cu sosul din tava ca sa nu se deshidrateze :) Pofta Mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Mama cum arata bun rau!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg)
  • Sare (dupa gust)
  • Piper (dupa gust)
  • Patrunjel (doua linguri)
  • Busuioc (un varf de cutit)
  • Vin Alb Demidulce
  • sau Rosu Demisec (o ceasca)
  • Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate
  • tocat mare si restul tocat marunt
  • sau pisat)
  • Apa (1cana)

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Mama cum arata bun rau!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la capac cu stoemp