autor:

ALEX

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2010

Ingrediente
Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg), Sare (dupa gust), Piper (dupa gust), Patrunjel (doua linguri), Busuioc (un varf de cutit), Vin Alb Demidulce, sau Rosu Demisec (o ceasca), Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate, tocat mare si restul tocat marunt, sau pisat), Apa (1cana)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare, piper, busuioc, usturoiul pisat si ulei. Urmatorul pas consta in crestarea muschiului cu cutitul pentru a face mici buzunare in care veti baga usturoiul tocat mare.Se introduce in cuptorul incins cu 10 min inainte, se lasa la foc mic prima ora si la foc mediu ultimele 30de min. Nu uitati sa il vizitati des pentru a-l stropi cu sosul din tava ca sa nu se deshidrateze :) Pofta Mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

7 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de cartofi cu carne de porc

Ciorba de cartofi cu carne de porc

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Mama cum arata bun rau!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg)
  • Sare (dupa gust)
  • Piper (dupa gust)
  • Patrunjel (doua linguri)
  • Busuioc (un varf de cutit)
  • Vin Alb Demidulce
  • sau Rosu Demisec (o ceasca)
  • Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate
  • tocat mare si restul tocat marunt
  • sau pisat)
  • Apa (1cana)

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Mama cum arata bun rau!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME