autor:

COPILOU

» » Fripturi

muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
-1kg muschi de porc., -1/2kg cartofi., -20g unt., -sare., -piper., -boia dulce., -condimente gratar porc., -vegeta., -ierburi a la provence.

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie bucati mai mici dupa preferinta, apoi se condimenteaza.
Se pune gratarul la incins, cand este incins se topeste untul si se lasa sa se incinte si acesta, se pune carnea si se lasa 2-3min pe o parte si pe alta, daca o preferati mai rumenita se lasa 4-5 min pe o parte si pe alta. Se scoate pe o farfurie si se presara deasupra ierburi a la provence, acestea sunt mai multe ierburi dupa o reteta frantuzeasca care confera carni un gust aparte.
Se poate servi cu o garnitura, eu am ales ca garnitura cartofi prajiti.
Cartofi se curata si se prajesc intr-o tigaie in mult ulei sau untura dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "muschi de porc la gratar cu garnitura by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Se pune curcanul curăţat într-o oală şi se adaugă apa de izvor să-l acopere. In apă se pun

8 voturi    4 comentarii
5h
Fripturi
Piept de porc cu mazare si friganele

Piept de porc cu mazare si friganele

Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sidy , 24 februarie 2010

    Tare bine arata gratarele astea...pina aici a ajuns mirosul lor... Ce zici de un mujdei de usturoi linga ele ???

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Grozav de bun!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    fiind porc inlocuieste untul cu ulei de masline sau de floare soarelui pur si simplu,asta pentru dieta sanatoasa. cat despre cartofii prajiti cei mai buni si cei mai nesanatosi,dar buni sunt cei in untura,e drept

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Arata grozav...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      O bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      flori de piatra , 20 ianuarie 2010

      Apetisant...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Arata bine......

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Hmm,ce bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Foarte apetisanta fripturica ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • -1kg muschi de porc.
  • -1/2kg cartofi.
  • -20g unt.
  • -sare.
  • -piper.
  • -boia dulce.
  • -condimente gratar porc.
  • -vegeta.
  • -ierburi a la provence.

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Sidy

Tare bine arata gratarele astea...pina aici a ajuns mirosul lor... Ce zici de un mujdei de usturoi linga ele ???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc in vas roman