1. Se taie muschiul in 4 bucati, apoi se despica pe lungime, fara a-l taia complet.
2. Se taie smochinele uscate in doua si, cu ajutorul unei lingurite, se scoate miezul si se intinde pe bucata de muschi; se ruleaza, se acopera cu doua frunze de salvie, se leaga cu sfoara. Astfel pregatite, ruladele se ung cu unt, se condimenteaza cu sare si piper si se frig la cuptor 35 de minute.
3. Intre timp, se curata merele de coaja si de seminte, se taie felii groase; smochinele proaspete se taie in sferturi si se scot samburii prunelor. Fructele se calesc in unt, se pudreaza cu praf de curry si se servesc alaturi de muschiul taiat felii.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii