Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar de vin rosu pentru doua ore la frigider.Curatam ciupercile champignion, le spalam si apoi le punem in tava, cu cascavalul ras in fiecare palarioara.Ciupercile trebuiesc sa stea cel putin 40 de minute la cuptor.Apoi bagam muschiuletul cu cateva linguri de vin, putin piper si cativa catei de usturoi taiati si cei trei carnaciori de casa,pentru 40 de minute.Separat facem si sosul bolognesse pe care il fierbem pe foc molcom 5 minute.Este o mancare super-deliciosa cu sosul bolognesse pe deasupra si cu carnaciori de casa care la cuptor lasa o savoare foarte buna peste muschiulet.Pofta buna !!!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii