Reteta postata pe: 19 iulie 2009
Ingrediente
1, 1/2 muschi de vita., 1 kg ciuperci champignion., 500 gr cascaval ras., 1 pahar vin rosu., 3 carnaciori de casa., 1 plic sos Bolognesse., 4 catei de usturoi., sare,piper si alte condimente.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se portioneaza muschiuletul in cate felii dorim si apoi il lasam la marinat intr-un bol cu un pahar de vin rosu pentru doua ore la frigider.Curatam ciupercile champignion, le spalam si apoi le punem in tava, cu cascavalul ras in fiecare palarioara.Ciupercile trebuiesc sa stea cel putin 40 de minute la cuptor.Apoi bagam muschiuletul cu cateva linguri de vin, putin piper si cativa catei de usturoi taiati si cei trei carnaciori de casa,pentru 40 de minute.Separat facem si sosul bolognesse pe care il fierbem pe foc molcom 5 minute.Este o mancare super-deliciosa cu sosul bolognesse pe deasupra si cu carnaciori de casa care la cuptor lasa o savoare foarte buna peste muschiulet.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa.." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate