autor:

Dachman Laura

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
&bull600 g muschi de vita, &bull1 lingura ulei de masline, &bullsare si piper, &bull1 lingurita boia dulce, &bull400 g mazare, &bull1 portocala, &bull1 lingura unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

1.Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.

2.Muschiul de vita se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce, apoi se unge cu ulei de masline.Pe o tava tip gratar, se prajeste carnea cate 3 minute pe o parte, pana cand se rumenste usor dar in centru este roz.

3.Intr-un vas termorezistent se pune mazarea, portocala taiata felii, carnea si bucatele de unt.Se aseozneata totul dupa gust si se da la cuptor 30 minute, stropind carnea din cand in cand cu zeama lasata de portocala, apoi se serveste.



:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu mazare si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu orez si legume

Dovlecei umpluti cu orez si legume

Prepararea umpluturii............ceapa se curata ,se spala si se taie marunt..........ardeiul gras

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole pastai si mazare

Mancarica de fasole pastai si mazare

Mai intai de toate se fierbe mazarea si fasolea cca 20 minute in apa cu putina sare, dupa care se

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Am sa iancerc si eu asfel de combinatii.Arta grozav.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    O combinatie tare reusita,intr-adevar este delicioasa...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

      Bun,tare bun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Foarte bună, mazărea cu cărnită de vită, dar si cu suc de portocală!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • &bull600 g muschi de vita
  • &bull1 lingura ulei de masline
  • &bullsare si piper
  • &bull1 lingurita boia dulce
  • &bull400 g mazare
  • &bull1 portocala
  • &bull1 lingura unt

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi cu legume la cuptor