autor:

motosca mariana

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
muschi de vita 500gr, unt 30gr, smintina dulce 150ml, gorgonzola, sare, , ciuperci 300gr, ceapa, ulei, marar, sare, piper, ardei gras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

17 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile. Daca dorim mai bine facut il asezam in tava, acoperim si dam la cuptor.



Sosul: intr-o tigaie punem untul. Smantana se amesteca cu 1 lingurita de faina apoi se adauga peste untul topit. Se da in 2-3 clocote apoi adaugam gorgonzola. Adaugam sare dupa preferinta. Cand muschiul este gata portionam dupa ce l-am lasat 2-4 min sa respire. Apoi adaugam sosul. Ciupercile se curata de codite, se spala si se scurg. Ceapa se curata, se spala, se toaca fin. Ardeiul se spala, se curata, se toaca marunt. Coditele de la ciuperci se toaca marunt. Se trag la tigaie si se formeaza o farsa adaugind marar si condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu aceasta farsa umplem palariile si dam la cuptor. Cand sunt gata putem gratina cu cascaval, branza,gorgonzola etc. Se servesc calde cu salata de sezon
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Piept de pui cu lapte de cocus si orez Yasmin

Intr-o cratita lata nu prea adanca se incalzeste uleiul se prajeste usor ceapa,se adauga usturoiul

6 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde

17 voturi    17 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Stefan , 15 septembrie 2009

    Nota 10 pt d-na Mariana. Reteta mi-a iesit perfect, si tineti cont ca e prima oara cand gatesc ceva de aceasta anvergura. Seara a fost reusita. Multumesc inca odata!!!

  • Fara foto

    Stefan , 15 septembrie 2009

    Ma apucai de ea...sper sa fac o surpriza placuta sotiei :)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Felicitari arata ft bine!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      10 cu felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata excelent!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Ai o prezentare de nota 10 cu felicitari,te-am votat si am sa fac si eu reteta asta mai ales ca o sa trec la regim cu carne de vita,10 cu felicitari,ai prezentarea cea mai fumoasa de pe acest site.

    • Fara foto

      harghel aurel , 29 mai 2009

      +10

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      De la mine, nota 10+!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mincare de ardei copti cu pulpe de pui