Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile. Daca dorim mai bine facut il asezam in tava, acoperim si dam la cuptor.
Sosul: intr-o tigaie punem untul. Smantana se amesteca cu 1 lingurita de faina apoi se adauga peste untul topit. Se da in 2-3 clocote apoi adaugam gorgonzola. Adaugam sare dupa preferinta. Cand muschiul este gata portionam dupa ce l-am lasat 2-4 min sa respire. Apoi adaugam sosul. Ciupercile se curata de codite, se spala si se scurg. Ceapa se curata, se spala, se toaca fin. Ardeiul se spala, se curata, se toaca marunt. Coditele de la ciuperci se toaca marunt. Se trag la tigaie si se formeaza o farsa adaugind marar si condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu aceasta farsa umplem palariile si dam la cuptor. Cand sunt gata putem gratina cu cascaval, branza,gorgonzola etc. Se servesc calde cu salata de sezon

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii