autor:

motosca mariana

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
muschi de vita 500gr, unt 30gr, smintina dulce 150ml, gorgonzola, sare, , ciuperci 300gr, ceapa, ulei, marar, sare, piper, ardei gras

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

17 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile. Daca dorim mai bine facut il asezam in tava, acoperim si dam la cuptor.



Sosul: intr-o tigaie punem untul. Smantana se amesteca cu 1 lingurita de faina apoi se adauga peste untul topit. Se da in 2-3 clocote apoi adaugam gorgonzola. Adaugam sare dupa preferinta. Cand muschiul este gata portionam dupa ce l-am lasat 2-4 min sa respire. Apoi adaugam sosul. Ciupercile se curata de codite, se spala si se scurg. Ceapa se curata, se spala, se toaca fin. Ardeiul se spala, se curata, se toaca marunt. Coditele de la ciuperci se toaca marunt. Se trag la tigaie si se formeaza o farsa adaugind marar si condimentam cu sare si piper dupa gust. Cu aceasta farsa umplem palariile si dam la cuptor. Cand sunt gata putem gratina cu cascaval, branza,gorgonzola etc. Se servesc calde cu salata de sezon
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ghiveci cu legume si piept de pui

Ghiveci cu legume si piept de pui

Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de ardei umpluti

Ciorba de ardei umpluti

Spalam oasele de vita si le punem la fiert, avand grija sa spumuim des. Cat fierb oasele pregatim

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Stefan , 15 septembrie 2009

    Nota 10 pt d-na Mariana. Reteta mi-a iesit perfect, si tineti cont ca e prima oara cand gatesc ceva de aceasta anvergura. Seara a fost reusita. Multumesc inca odata!!!

  • Fara foto

    Stefan , 15 septembrie 2009

    Ma apucai de ea...sper sa fac o surpriza placuta sotiei :)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Felicitari arata ft bine!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      10 cu felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata excelent!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Ai o prezentare de nota 10 cu felicitari,te-am votat si am sa fac si eu reteta asta mai ales ca o sa trec la regim cu carne de vita,10 cu felicitari,ai prezentarea cea mai fumoasa de pe acest site.

    • Fara foto

      harghel aurel , 29 mai 2009

      +10

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      De la mine, nota 10+!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

17 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Mancare de pui cu cartofi si masline