autor:

FLORINEL

» » Fripturi

Muschi vita cu sos gorgonzola

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
200g muschi vita, 30g unt, 150g smantana, 20g faina, 100g branza gorgonzola

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Muschiul se taie mai gros si se face la gratar.
Separat se face sosul:se topeste untul apoi se adauga smantana amestecata cu faina. Cand este aproape legat sosul, se adauga branza gorgonzola.
Se toarna sosul peste muschiul de vita.

Se serveste cu legume sote, sau ciuperci la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi vita cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile.

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gratar din carne tocata de curcan

Gratar din carne tocata de curcan

Puneti carnea tocata intr-un castron, adaugati peste ea mixul de condimente, piper si un amestec

3 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Este foarte bine explicata reteta sti de ce? Nu o sa iti spun dar acum vreau sa adaug ca ciupercile pot fii umplute cu gorgonzola. Cand faci vreau sa vad si o poza s-o vad ca si aspect....pina acum felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 200g muschi vita
  • 30g unt
  • 150g smantana
  • 20g faina
  • 100g branza gorgonzola

Raporteaza reteta

motosca mariana

motosca mariana (Chef de cuisine)

Este foarte bine explicata reteta sti de ce? Nu o sa iti spun dar acum vreau sa adaug ca ciupercile pot fii umplute cu gorgonzola. Cand faci vreau sa vad si o poza s-o vad ca si aspect....pina acum felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coronita din coaste de miel