autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu carne

Muschiulet cu caise

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
-un muschiulet subtire de porc,, -4 felii dovlecel,, -4 rondele de ceapa,, -4 rondele de caisa,, -sare,, -piper,, -o lingurita coriandru boabe,, -2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala muschiuletul, se curata de pielita alba si se taie in 8 bucatele care se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tigaie se pun cele doua linguri de ulei si se dau la foc iute ceapa si dovlecelul sarate, atat cat sa se inmoaie putin, fara sa le stricam forma.
Se monteaza pe o scobitoare astfel:carne, dovlecel, ceapa, carne, caisa.
Intr-un vas termorezistent se aseaza "pachetelele" astfel aranjate, se toarna cateva linguri de apa (pe care trebuie sa o completam pe parcurs), se presara cu seminte de coriandru si se dau la cuptor.
Muschiuletul de porc este destul de fraged asa ca in 30-40 min este gata.Se poate servi cu diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou,

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de fasole boabe cu afumatura

Mancare de fasole boabe cu afumatura

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece.Se pune la fiert si se schimba apa de doua ori.Cand fasolea

18 voturi    24 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    ce bine arata!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Culori si arome de 5*****

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011

    O reteta deosebita !

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Interesant, apetisant, incitant !!!!

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Ce bine arata!!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Un deliciu!!!...Arata super!!!

    • Ady

      Ady (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Uauuu... combinatia de zucchini savuros, dulceata cepei, parfumul usor acrisor al caisei si fragezimea muschiulutelui trebuie sa fie gourmet pe cinste!!! Mi-ai dat o idee geniala si o voi incerca! Imi permit o sugestie: eu voi praji carnita in unt (confera o aroma suplimentara) si voi parfuma cu putin marar verde. Am facut salata de paste cu pui, mazare si caise. Iar mararul se pare ca merge excelent inclusiv cu caisele. daramite cu dovleceii!!!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Arată "profi"1 Bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un muschiulet subtire de porc,
  • -4 felii dovlecel,
  • -4 rondele de ceapa,
  • -4 rondele de caisa,
  • -sare,
  • -piper,
  • -o lingurita coriandru boabe,
  • -2 linguri ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

63 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Tocanita cu ficatei (sote) de pui