autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu carne

Muschiulet cu caise

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
-un muschiulet subtire de porc,, -4 felii dovlecel,, -4 rondele de ceapa,, -4 rondele de caisa,, -sare,, -piper,, -o lingurita coriandru boabe,, -2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala muschiuletul, se curata de pielita alba si se taie in 8 bucatele care se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tigaie se pun cele doua linguri de ulei si se dau la foc iute ceapa si dovlecelul sarate, atat cat sa se inmoaie putin, fara sa le stricam forma.
Se monteaza pe o scobitoare astfel:carne, dovlecel, ceapa, carne, caisa.
Intr-un vas termorezistent se aseaza "pachetelele" astfel aranjate, se toarna cateva linguri de apa (pe care trebuie sa o completam pe parcurs), se presara cu seminte de coriandru si se dau la cuptor.
Muschiuletul de porc este destul de fraged asa ca in 30-40 min este gata.Se poate servi cu diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de

9 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    ce bine arata!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Culori si arome de 5*****

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011

    O reteta deosebita !

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Interesant, apetisant, incitant !!!!

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Ce bine arata!!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Un deliciu!!!...Arata super!!!

    • Ady

      Ady (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Uauuu... combinatia de zucchini savuros, dulceata cepei, parfumul usor acrisor al caisei si fragezimea muschiulutelui trebuie sa fie gourmet pe cinste!!! Mi-ai dat o idee geniala si o voi incerca! Imi permit o sugestie: eu voi praji carnita in unt (confera o aroma suplimentara) si voi parfuma cu putin marar verde. Am facut salata de paste cu pui, mazare si caise. Iar mararul se pare ca merge excelent inclusiv cu caisele. daramite cu dovleceii!!!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Arată "profi"1 Bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un muschiulet subtire de porc,
  • -4 felii dovlecel,
  • -4 rondele de ceapa,
  • -4 rondele de caisa,
  • -sare,
  • -piper,
  • -o lingurita coriandru boabe,
  • -2 linguri ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Fileuri de muschi italienesti