autor:

TeoBucatar

» » Mancaruri cu carne

Muschiulet cu caise

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
-un muschiulet subtire de porc,, -4 felii dovlecel,, -4 rondele de ceapa,, -4 rondele de caisa,, -sare,, -piper,, -o lingurita coriandru boabe,, -2 linguri ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Se spala muschiuletul, se curata de pielita alba si se taie in 8 bucatele care se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Intr-o tigaie se pun cele doua linguri de ulei si se dau la foc iute ceapa si dovlecelul sarate, atat cat sa se inmoaie putin, fara sa le stricam forma.
Se monteaza pe o scobitoare astfel:carne, dovlecel, ceapa, carne, caisa.
Intr-un vas termorezistent se aseaza "pachetelele" astfel aranjate, se toarna cateva linguri de apa (pe care trebuie sa o completam pe parcurs), se presara cu seminte de coriandru si se dau la cuptor.
Muschiuletul de porc este destul de fraged asa ca in 30-40 min este gata.Se poate servi cu diverse garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet cu caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

Se dezoseaza pulpa de curcan . Ceapa,usturoiul , ardeiul si ciupercile se toaca marunt si se amesteca

14 voturi    11 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

16 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    ce bine arata!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

    Culori si arome de 5*****

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2011

    O reteta deosebita !

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Interesant, apetisant, incitant !!!!

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Ce bine arata!!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Un deliciu!!!...Arata super!!!

    • Ady

      Ady (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Uauuu... combinatia de zucchini savuros, dulceata cepei, parfumul usor acrisor al caisei si fragezimea muschiulutelui trebuie sa fie gourmet pe cinste!!! Mi-ai dat o idee geniala si o voi incerca! Imi permit o sugestie: eu voi praji carnita in unt (confera o aroma suplimentara) si voi parfuma cu putin marar verde. Am facut salata de paste cu pui, mazare si caise. Iar mararul se pare ca merge excelent inclusiv cu caisele. daramite cu dovleceii!!!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Arată "profi"1 Bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • -un muschiulet subtire de porc,
  • -4 felii dovlecel,
  • -4 rondele de ceapa,
  • -4 rondele de caisa,
  • -sare,
  • -piper,
  • -o lingurita coriandru boabe,
  • -2 linguri ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce bine arata!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carnati si afumatura