Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Se scot si se impaneaza cu kaisser afumat si cu usturoi. Se asaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavatul in care s-au marinat, se toarna deasupra uleiul incins si se dau la cuptor. Se mai adauga putina apa si se stropesc cit mai des cu vin alb. Cind sunt aproape gata, se adauga un pahar mic cu vin (in care s-au marinat muschiuleti cel putin 24 de ore). Se mai lasa sa fiarba putin, pentru ca sa le scada sosul. Se scot muschiuletii, se strecoara sosul, se amesteca cu smantina in care s-a pus un praf de faina (o lingurita de amidon alimentar) si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se asaza muschiul in farfuria de servit, se toarna sosul cu smintina deasupra si se serveste, cu o garnitura de legume sote.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii