1. Muschiul se spala si se taie felii potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
2.Peste bucatile de muschi se toarna vinul rosu. se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins.
3.Se desface ananasul, se taie cubulete si impreuna cu maslinele taiate si ele rondele, se calesc in untul topit. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la temperatura camerei.
4.Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste friptura cu cateva minute inainte sa se scoata din cuptor. Muschiul se orneaza cu sosul de ananas si masline si cu patrunjel proaspat, tocat marunt:)
Poft buna!:P

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii