autor:

lavinia

» » Fripturi

Muschiulet de porc cu sos de ananas;)

Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
800g muschi de porc, 1 ananas/ 1 cutie de ananas, 1 pahar vin rosu, 3-4 linguri de ulei, 300g masline verzi, un cubulet de unt, o crenguta de rozmarin, o legatura patrunjel, 3 catei usturoi, sare/piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Muschiul se spala si se taie felii potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin si se aseaza pe tava unsa cu ulei.
2.Peste bucatile de muschi se toarna vinul rosu. se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins.
3.Se desface ananasul, se taie cubulete si impreuna cu maslinele taiate si ele rondele, se calesc in untul topit. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la temperatura camerei.
4.Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste friptura cu cateva minute inainte sa se scoata din cuptor. Muschiul se orneaza cu sosul de ananas si masline si cu patrunjel proaspat, tocat marunt:)
Poft buna!:P
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de ananas;)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Medalion de carne

Medalion de carne

Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de

11 voturi    5 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Pui cu salvie si legume

Pui cu salvie si legume

Pregatirea acestui pui cu salvie si legume este foarte usoara si rapida, adica odata curatate si

20 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 800g muschi de porc
  • 1 ananas/ 1 cutie de ananas
  • 1 pahar vin rosu
  • 3-4 linguri de ulei
  • 300g masline verzi
  • un cubulet de unt
  • o crenguta de rozmarin
  • o legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • sare/piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa la cuptor