autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2011

Ingrediente
300-350 g muschi de porc, 6 bucati de bacon, 3-6 fire de ceapa verde sau praz(partea verde), sare, piper, nucsoara, 120 g unt, ulei, 2 cartofi, 2 morcovi, 2 pastarnaci

Dificultate: Medie Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura. Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare.
Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper.

Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert.

Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade.

Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul lingurii si se va cauta sa se pastreze forma lingurii.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura pentru Paste

Friptura pentru Paste

Spalam pulpele le curatam le crestam apoi le asezam in tava le dam cu sare si toate celalalte condimente

4 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Iepure la cuptor cu sos de bere

Iepure la cuptor cu sos de bere

Este reteta mea preferata in ceea ce priveste friptura de iepure preparata la cuptor. Am tot adaptat

28 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Daniela

    Daniela (Chef de cuisine) , 27 martie 2011

    Bun, bun !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 martie 2011

    Absolut delicios:)

Dificultate

Medie

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300-350 g muschi de porc
  • 6 bucati de bacon
  • 3-6 fire de ceapa verde sau praz(partea verde)
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 120 g unt
  • ulei
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Daniela (Chef de cuisine)

Bun, bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gratar combinat Party