autor:

SORYNEL

» » Fripturi

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Autor: SORYNEL (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SORYNEL (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 ianuarie 2011

Ingrediente
Un muschiulet de porc (aprox.1kg), 100 - 150 g slanina afumata, 1-2 carnati semiafumati sau afumati, 10 catei de usturoi, 5 linguri de ulei, sare dupa gust, piper negru proaspat macinat, rozmarin si alte condimente dupa preferinta fiecaruia.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata.
Se impaneaza cu slanina si usturoiul (se fac mici buzunare in carne unde infigem cateii de usturoi si slanina) se condimenteaza cu sare si piper.
Se ruleaza (adaugand carnatii in interior) si se leaga vertical si orizontal.
Asezam muschiuletul pe o tava de cuptor, adaugam 4-5 linguri de ulei si circa 150 ml apa.
Se tine la cuptor o ora la temperatura de 230 grade, dupa care se intoarce si se mai lasa circa o jumatate de ora la o temperatura de 260 grade pana se rumeneste(pentru aspect).
Se serveste cu o garnitura la alegere( cartofi taranesti, cartofi nature, amestec de legume, ciuperci sote`...) sau orice fel de salata .
POFTA BUNA !
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat ( rulat )" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Copanele asortate

Copanele asortate

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pui umplut cu garnitura de legume

Pui umplut cu garnitura de legume

Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept,

23 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sorynel , 09 februarie 2016

    Multumesc pentru apreciere D-na Lia! Cu siguranta voi reveni cu alte retele cel putin la fel de gustoase ! :)

  • Fara foto

    IULIANA COMAN , 07 februarie 2016

    BUNA, EU IMPANEZ MUSCHIULETUL CU UMPLUTURA DE CARNATI,BINEINTELES FACUT IN CASA!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2013

    Ce bine arata! Asemanator fac si eu din burta de porc.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

      Bine ai venit in randul gustosilor ! Delicios muschiuletul pregatit de tine, yumi,yumi, te asteptam si cu alte retete. Felicitari !*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Un muschiulet de porc (aprox.1kg)
  • 100 - 150 g slanina afumata
  • 1-2 carnati semiafumati sau afumati
  • 10 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • piper negru proaspat macinat
  • rozmarin si alte condimente dupa preferinta fiecaruia.

Raporteaza reteta

Sorynel

Multumesc pentru apreciere D-na Lia! Cu siguranta voi reveni cu alte retele cel putin la fel de gustoase ! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crap in crusta de rosii deshidratate