autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Muschiulet de porc impanat

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2014

Ingrediente
1 bucata de muschiulet de porc, 1 rosie, cateva felii de kaizer, cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa), 2-3 linguri iaurt, 2-3 catei de usturoi, marar uscat, rozmarin uscat., sare,

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana jos carnea.Asezam muschiuletul pe o folie de aluminiu .
Condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin .Imbracam bine muschiuletul in folia de aluminiu si apoi dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impanat  ( rulat )

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata. Se impaneaza

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ortansa Martinovici , 15 aprilie 2014

    Voi incerca musai!

  • Fara foto

    Lili Ana , 01 februarie 2014

    Voi incerca musai!

  • Fara foto

    Petrica Bratan , 01 februarie 2014

    Voi incerca musai!

    • Fara foto

      Lili Ana , 01 februarie 2014

      Voi incerca musai!

    • Fara foto

      Lili Ana , 01 februarie 2014

      Voi incerca musai!

    • Fara foto

      Petrica Bratan , 31 ianuarie 2014

      Sotia a preparat reteta dvs - " Muschiulet de porc impanat " . Are un gust ( savoare ) deosebit de placut placut . O recomand tuturor doritorilor , sa va bucurati si voi cu aceasta DELICATESA . Pofta buna ! . Ps : Multumesc pentru reteta .

    • Fara foto

      Petrica Bratan , 31 ianuarie 2014

      Cum se prepara carnea de porc la gratar , fara sa se intareasca ? .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de muschiulet de porc
  • 1 rosie
  • cateva felii de kaizer
  • cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa)
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar uscat
  • rozmarin uscat.
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare la cuptor cu legume