Ingrediente
1 bucata de muschiulet de porc, 1 rosie, cateva felii de kaizer, cateva felii de branza(eu am folosit de capra ,d-asta aveam in casa), 2-3 linguri iaurt, 2-3 catei de usturoi, marar uscat, rozmarin uscat., sare,piper
Dificultate: Medie | Timp: 2h
3 voturi
Mod de preparare
Condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si il ungem bine cu un amestec preparat din cateva linguri de iaurt si cativa catei de usturoi zdrobiti.In fiecare taietura facuta punem cate o felie de rosie , una de kaizer si una de branza.Presaram marar si rozmarin .Imbracam bine muschiuletul in folia de aluminiu si apoi dam la cuptor pentru circa 45 min.dupa care desfacem usor folia si mai lasam 20-30 min. la cuptor pentru o buna rumenire.Servim alaturi de o garnitura de piure de cartofi .
Lili Ana , 01 februarie 2014
Voi incerca musai!
Lili Ana , 01 februarie 2014
Voi incerca musai!
Petrica Bratan , 31 ianuarie 2014
Sotia a preparat reteta dvs - " Muschiulet de porc impanat " . Are un gust ( savoare ) deosebit de placut placut . O recomand tuturor doritorilor , sa va bucurati si voi cu aceasta DELICATESA . Pofta buna ! . Ps : Multumesc pentru reteta .
Petrica Bratan , 31 ianuarie 2014
Cum se prepara carnea de porc la gratar , fara sa se intareasca ? .