Se curata muschiuletul, se spala si se sterge de apa, se unge cu mustarul amestecat cu uleiul de masline si se trece prin amestecul de condimente. Amestecul se prepara in felul urmator, toate ingredientele, inclusiv ierburile aromate, uscate, se zdrobesc fin intr-un mojar sau se macina foarte fin. Aveti grija sa cuprinda toata carnea, apoi se aseaza int-o tava cu hartie de copt, unsa cu putin ulei de masline si se impacheteaza. Se coace in cuptorul incalzit 40-50 minute, apoi se descopera si se lasa pana ce se rumeneste. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca 5 min, apoi se scurge de apa si se pune in blender. Adaugam usturoiul pisat, untul si lasam ca blenderul sa-si faca treaba. Spre final adaugam smantana si condimentam cu sare si piper dupa gust. Serviti alaturi de piureul de spanac si sosul lasat de carne, este delicios! Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii