Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din cand in cand. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si adaugam la carne, lasam pana ce se inmoaie ceapa. Apoi, adaugam ardeiul iute taiat, pasta de ardei, rosiile chery si praful de curry. Scuturam putin tigaia, lasam inca 2-3 min apoi stingem cu supa de carne si adaugam 2-3 linguri sos de soia. Lasam totul pe foc potrivit si lasam sa scada, intre timp, fierbem orezul separat in apa cu sare, al-dente.
Se serveste cu orezul fiert si cu seminte de susan !!!
Pofta mare!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii