Feliile de carne, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat, se ung cu mustar si ulei si se lasa la frigider 2-3 zile.Apoi se scurge uleiul si feliile se prajesc pe ambele parti cate 3 minute, pe fiecare parte.In alta tigaie, se prajesc in ulei feliile de franzeluta, ca sa fie rumene si crocante, si se asaza una langa alta, pe un platou cald.Pe fiecare se asaza cate o felie de carne si peste ea ciuperci taiate, condimentate cu sare si piper, calite in zeama de friptura.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii