Feliile de carne, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat, se ung cu mustar si ulei si se lasa la frigider 2-3 zile.Apoi se scurge uleiul si feliile se prajesc pe ambele parti cate 3 minute, pe fiecare parte.In alta tigaie, se prajesc in ulei feliile de franzeluta, ca sa fie rumene si crocante, si se asaza una langa alta, pe un platou cald.Pe fiecare se asaza cate o felie de carne si peste ea ciuperci taiate, condimentate cu sare si piper, calite in zeama de friptura.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii