autor:

simona stana

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Muschiulet impletit cu paste

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2009

Ingrediente
2 muschiuleti de porc, 300 grame paste subtiri(spaghete sau fidea groasa), 1 plic sos vanatoresc, 200 grame smantana, 200 grame ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se taie muschiuletii in patru fasii,pe lungime dar capatul mai gros sa ramana \"legat\".Se impletesc muschiuletii ,la capat pentru a nu se desface se prind cu scobitori.se pun la prajit pe gratar.Cand sunt rumeniti se toarna peste ei sosul vanatoresc preparat si inca 250 ml apa.Se adauga si ciupercile taiate felii.Se lasa sa fiarba inabusit pana cand se ingroasa sosul.
Separat se fierb si s scurg pastele,se trec printr-un jet de apa rece apoi se rumenesc usor in unt.Se aseaza pe un platou pastele iar peste ele muschiuletii cu sosul .Se mai poate adauga si smantana.
Eu folosesc pastele de la supa instant Rolton(3 pachte) si le prepar dupa instructiunile de pe plic dar nu mai pun si pliculetul d grasime iar cand sunt \"umflate\" le scurg.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impletit cu paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusilli cu ciuperci

Fusilli cu ciuperci

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Intr-o cratita se pun la calit ciupercile cu un strop

2 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
Mamaliguta cu cartofi

Mamaliguta cu cartofi

Se pune apa a fiert cu sarea,se curarata cartofii ,se spala,se taie in patratele mici si se fierb.Cind

8 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

    buna combinatia! felicitari!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Arata destul de bine dar ... prea bogata pentru gusturile mele ^^"

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Foarte gustoase!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Superba combinatia,fiecare cu ce ii place.Si noua ne plac spaghetele de exemplu......nu este neaparat nevoie sa mancam ce mananca altul,sau ce le place altora.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Arata grozav de bine, dar e si foarte gustos

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

      Nici eu n-as pune ciuperci, nu-mi plac si sunt si greu de digerat si putin hranitoare. Mi se pare ca muschiuletul ar merita o garnitura mai sanatoasa.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Foarte ingenios, felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Arata foarte bine...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      O bunatate,am sa incerc si eu reteta,dar fara ciuperci,ca sunt alergic,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc
  • 300 grame paste subtiri(spaghete sau fidea groasa)
  • 1 plic sos vanatoresc
  • 200 grame smantana
  • 200 grame ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

21 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Marian (Chef de cuisine)

buna combinatia! felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu legume si carne tocata