autor:

Fara foto

» » Fripturi

Muschiulet porc cu sos de piskefřde si ciuperci

Autor: Daniela Damaris (Bucatar)   
   Specific: 

Danemarca


    Reteta postata pe: 01 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Damaris (Bucatar)   
Specific:  

Danemarca


Reteta postata pe: 01 august 2006

Ingrediente
Muschi de porc,ciuperci, smintina, sos de rosi, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare

E nevoie de muschi de porc, care se prajeste in tigaie pe ambele parti la foc mic.Separat se face un soc cu smintina, sos de rosi si ciuperci la foc mic.
Se unge o tava cu ulei si putina faina, se pune muschiul de porc peste care se adauga sosul cu smintina, ciuperci si rosi.Se adauga sare, piper dupa gust.Se lasa la cuptor cca 60 min.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet porc cu sos de piskefřde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Coaste si ceafa cu vin.

Coaste si ceafa cu vin.

Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata

25 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Fripura pulpe de pui si carne de porc

Fripura pulpe de pui si carne de porc

Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam

14 voturi    10 comentarii
1h 50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Am mancat in Danemarca acest fel de mancare, dar carnea a fost tinuta in vin condimentat cateva ore inainte de preparare. Sosul era facut cu vinul in care a stat carnea.

  • Fara foto

    Beatrice Rotaru (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Mai adaugati un l la piskefře = asta inseamna smantana... Fff bun. Danezii mananca mult muschi de porc si in general porc facut la gratar si asa combinat cu tot felul de sosuri.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc,ciuperci
  • smintina
  • sos de rosi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Am mancat in Danemarca acest fel de mancare, dar carnea a fost tinuta in vin condimentat cateva ore inainte de preparare. Sosul era facut cu vinul in care a stat carnea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe cu usturoi