Muschiulet porc cu sos de piskefřde si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muschi de porc
  • ciuperci
  • smintina
  • sos de rosi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

E nevoie de muschi de porc, care se prajeste in tigaie pe ambele parti la foc mic.Separat se face un soc cu smintina, sos de rosi si ciuperci la foc mic.

Se unge o tava cu ulei si putina faina, se pune muschiul de porc peste care se adauga sosul cu smintina, ciuperci si rosi.Se adauga sare, piper dupa gust.Se lasa la cuptor cca 60 min.Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor