Muschiulet umplut

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de porc(aprox.400 g)
  • 150g carne macinata in amestec porc si vita
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • boia
  • sare de mare
  • piper alb
  • chimion macinat şi pesmet 3 linguri.

Mod de preparare

Umplutura: se face o compozitie din carnea macinata, usturoiul zdrobit, un praf de sare de mare, un praf piper, boia, chimion si pesmet, se amesteca bine pina devine o pasta omogena.

Se ia muschiuletul, se face o incizie in mijlocul lui si cu multa atentie se trage pe un tub de umplut cirnaţii montat la masina de macinat carne, apoi cu multa grija se umple muschiuletul cu compozitia de carne macinata.

Cind este gata umplut, se freaca muschiuletul pe exterior cu boia, piper, praf de sare de mare si se unge bine cu ulei de masline.

Se ruleaza pe o folie de aluminiu bine unsa si se tine la cuptorul bine incins 45 min.

Se serveste cu garnitura de legume ori cu pireu de cartofi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor