autor:

Fara foto

» » Fripturi

Muschiulet umplut

Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Balogh Corina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2008

Ingrediente
1 bucata muschiulet de porc(aprox.400 g), 150g carne macinata in amestec porc si vita, 3 catei de usturoi, 1 ou, boia, sare de mare, piper alb, chimion macinat şi pesmet 3 linguri.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Umplutura: se face o compozitie din carnea macinata, usturoiul zdrobit, un praf de sare de mare, un praf piper, boia, chimion si pesmet, se amesteca bine pina devine o pasta omogena.
Se ia muschiuletul, se face o incizie in mijlocul lui si cu multa atentie se trage pe un tub de umplut cirnaţii montat la masina de macinat carne, apoi cu multa grija se umple muschiuletul cu compozitia de carne macinata.
Cind este gata umplut, se freaca muschiuletul pe exterior cu boia, piper, praf de sare de mare si se unge bine cu ulei de masline.
Se ruleaza pe o folie de aluminiu bine unsa si se tine la cuptorul bine incins 45 min.
Se serveste cu garnitura de legume ori cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MUSCHIULET DE PORC UMPLUT

MUSCHIULET DE PORC UMPLUT

Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina,

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de porc(aprox.400 g)
  • 150g carne macinata in amestec porc si vita
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • boia
  • sare de mare
  • piper alb
  • chimion macinat şi pesmet 3 linguri.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costite de porc la punga