autor:

Andreea Rus

» » Dulciuri diverse

Napolitana cu cocos

Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2013

Ingrediente
1 pachet foi de napolitane, 1 unt, 100 g nuca cocos, 1 ciocolata, esenta rom, 8-9 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga cocosul.Se razaleste ciocolata si se adauga rom.Se umplu foile cu crema obtinuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel

Rulada cu foi de napolitana si crema de cocos si caramel

Crema de caramel Caramelizam zaharul. Asta inseamna ca punem zaharul intr-o cratita si o asezam

13 voturi    1 comentariu
3h 50 min
Retete de Craciun
Crème brulée

Crème brulée

Se pune frisca lichida la incalzit, dar nu trebuie sa clocoteasca, doar sa fie bine calduta. Intre

11 voturi    18 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Vasilescu , 17 aprilie 2014

    mi se pare buna si e usor de facut

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de napolitane
  • 1 unt
  • 100 g nuca cocos
  • 1 ciocolata
  • esenta rom
  • 8-9 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Rus
Compot de fructe asortate

Compot de fructe asortate

Se spala bine fructele.Nectarinele,piersicile si perele se taie felii,strugurii se desfac de pe ciorchina

13 voturi    4 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe
Spumoasa de strugurei

Spumoasa de strugurei

Pentru inceput se spala strugureii,apoi se zdrobesc cu furculita. Albusurile se bat spuma cu zaharul,

10 voturi    6 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Tort cu fructe si piscoturi

Tort cu fructe si piscoturi

Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata.

15 voturi    5 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosi pufoase