1) Se aromatizeaza laptele cu coaja de lamaie si scortisoara (se pune la fiert si, cand a fiert, se ia de pe foc si se scot aromele)
2) Intr-un castron se bat galbenusurile cu zahar si la amestecul acesta se adauga laptele caldut si se amesteca bine, ca sa nu se coaca galbenusurile.
3) Se pune amestecul anterior intr-un recipient si se pune la foc usor si se amesteca fara oprire, pentru ca se taie usor. Se stie ca este gata cand dispare spuma de deasupra.
Cand se ia de pe foc se amesteca in continuare, pana se raceste un pic.
Se poate manca cu biscuiti, se poate imprastia deasupra scortisoara macinata, frisca etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii