autor:

Fara foto

» » Retete de post

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Ingrediente
2 cutii de naut, de 400 gr fiecare (eu am folosit de la Sun Food), 2 cepe mici, 1 borcan mic de ciuperci taiate (tot de la Sun Food), 1 catel de usturoi, 5-6 linguri ulei, 1 lingurita rasa marar uscat, 1 lingurita rasa busuioc uscat, 3 linguri pasata de rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam ceapa, o tocam marunt.
Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata.
Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam.
Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa tocata, ciupercile si le innabusim 3-4 minute.
Adaugam jumatate de cana cu apa, sare, piper, busuiocul uscat si lasam sa scada la foc potrivit.
Spre final incorporam pasata de rosii si mai lasam 1 minut pe foc.
Incingem restul de ulei in alta tigaie, punem ceapa ramasa, dam focul la mic si o lasam sa se innabuseasca putin. Cand este gata, o tragem de pe foc si o lasam la racorit.
Nautul il punem intr-un blender cu ceapa innabusita, usturoiul curatat, putina sare, piper, mararul uscat, putina zeama de la naut si le facem ca o pasta.
Asezam nautul pe un platou, deasupra ciupercile si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu ness de post

Negresa cu ness de post

Am pus intr-un vas laptele cu zaharul. Amestecam cu un tel pana ce zaharul se topeste. Adaugam

1 vot    2 comentarii
1h
Retete de post
Sărmăluţe de post (din varză murată) la Philips Multicooker

Sărmăluţe de post (din varză murată) la Philips Multicooker

Au ieşit 40 de sărmăluţe delicioase. Foile de varză se desfac de pe cotor şi se ţin în

10 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2015

    Marieta noua ne-a placut mult!

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2015

    Multumesc,cred ca este bun,am sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cutii de naut
  • de 400 gr fiecare (eu am folosit de la Sun Food)
  • 2 cepe mici
  • 1 borcan mic de ciuperci taiate (tot de la Sun Food)
  • 1 catel de usturoi
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa marar uscat
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 3 linguri pasata de rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Marieta noua ne-a placut mult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post, ca la mama acasa