autor:

Fara foto

» » Retete de post

Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 noiembrie 2014

Ingrediente
2 cutii de naut, de 400 gr fiecare (eu am folosit de la Sun Food), 2 cepe mici, 1 borcan mic de ciuperci taiate (tot de la Sun Food), 1 catel de usturoi, 5-6 linguri ulei, 1 lingurita rasa marar uscat, 1 lingurita rasa busuioc uscat, 3 linguri pasata de rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam ceapa, o tocam marunt.
Nautul il scurgem de zeama, dar nu toata.
Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam.
Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei, punem jumatate din ceapa tocata, ciupercile si le innabusim 3-4 minute.
Adaugam jumatate de cana cu apa, sare, piper, busuiocul uscat si lasam sa scada la foc potrivit.
Spre final incorporam pasata de rosii si mai lasam 1 minut pe foc.
Incingem restul de ulei in alta tigaie, punem ceapa ramasa, dam focul la mic si o lasam sa se innabuseasca putin. Cand este gata, o tragem de pe foc si o lasam la racorit.
Nautul il punem intr-un blender cu ceapa innabusita, usturoiul curatat, putina sare, piper, mararul uscat, putina zeama de la naut si le facem ca o pasta.
Asezam nautul pe un platou, deasupra ciupercile si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut frecat cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Paella cu fructe de mare

Paella cu fructe de mare

Punem intr-o cratita uleiul de masline , ceapa si usturoiul taiate marunt se pun sa se caleasca ,cand

54 voturi    24 comentarii
2h
Retete de post
Spuma de avocado

Spuma de avocado

Reteta de azi, este o reteta extrem de simpla, care se prepara in cateva minute, potrivita pentru

5 voturi    0 comentarii
5 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2015

    Marieta noua ne-a placut mult!

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2015

    Multumesc,cred ca este bun,am sa incerc.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cutii de naut
  • de 400 gr fiecare (eu am folosit de la Sun Food)
  • 2 cepe mici
  • 1 borcan mic de ciuperci taiate (tot de la Sun Food)
  • 1 catel de usturoi
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa marar uscat
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 3 linguri pasata de rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Marieta noua ne-a placut mult!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

59 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci cu usturoi-reteta de post Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon la cuptor cu fenicul