autor:

Gabytza_Gaby

» » Prajituri

Negresa

Autor: Gabytza_Gaby (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabytza_Gaby (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2015

Ingrediente
4 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 3 linguri cacao, 150 ml lapte, 1 praf de copt, esenta de rom, glazura, 1 ciocolata, 50 g unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecam zaharul, untul, cacao, laptele si le punem pe foc si lasam sa fiarba 3 minute. Dupa care le lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt.



Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile cate unul amestecand dupa fiecare. Adaugam amestecul de unt si omogenizam. Adaugam si faina dupa care omogenizam si turnam in tava (eu am turnat in forma de inima si la mijloc am adaugat niste forme de inima).



Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava, adaugam ciocolata topita cu untul. Eu am adaugat si niste visine din compot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa  cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare si impreuna cu zaharul pana se formeaza o bezea.Galbenusurile

10 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Hidratam stafidele in esenta de rom si vanilie. Puteti folosi orice fel de gem, de prune, gutuie,

13 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 150 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • glazura
  • 1 ciocolata
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Gabytza_Gaby
Tort diplomat cu fructe

Tort diplomat cu fructe

Blat - incalzim apa putin. Intr-un bol adaugam galbenusurile, apa si mixam cca 2 min dupa care adaugam

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Amandina de post

Amandina de post

Prima oara pregatim siropul - fierbem apa cu zaharul pana se topeste zaharul si dupa lasam sa se

6 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cremoasa

Prajitura cremoasa

Mixam ouale cu zahaul pana se topeste zaharul. Adaugam iaurtul impreuna cu untul topit pe baie de

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)