1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Intr-un vas mixeaza spuma ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva.
3. Cerne faina impreuna cu cacaoa si cu praful de copt in compozitie si incorporeaza-le cu ajutorul mixerului. Totodata pune si busuiocul si mixeaza 1 minut.
4. Transfera compozitia intr-o tava dreptunghiulara (32x22 cm) tapetata cu hartie de copt si introdu in cuptor pentru 25 min. Testeaza cu o scobitoare, daca iese curata = blat copt.
5. Dupa ce te asiguri ca blatul e copt, scoti tava si lasi prajitura sa se raceasca complet (preferabil de pe o zi pe alta), apoi tai capetele, o portionezi in bucati de 9 x 4 cm si o pudrezi cu cacao.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii