Descopera reteta de negresa pufoasa de post, o varianta economica, delicioasa si usor de preparat. Perfecta pentru zilele de post si pentru cei care doresc un desert savuros fara ingrediente de origine animala.
Reteta de negresa pufoasa de post mi-a dat-o vecina mea, o preoteasa harnica si sufletista, care prepara cele mai gustoase mancaruri. O are de la Manastirea Magura Ocnei si este cea mai buna negresa pe care am mancat-o pana acum.
Intr-un bol puneti apa minerala, zaharul, sarea, esenta si amestecati bine pana se dizolva zaharul. Adaugati uleiul si gemul, apoi bicarbonatul stins in otet. Incorporati faina si cacaoa, omogenizati si transferati aluatul obtinut intr-o tava de 25x35 cm si coaceti negresa 35-40 de minmute, la 180 de grade C sau pana trece testul scobitorii.
Lasati-o pe un gratar sa se raceasca si taiati negresa pufoasa de post in forma dorita.
Daca doriti, inainte de a o baga la cuptor, puteti presara deasupra si nuci tocate.
Eu zic sa incercati reteta de negresa pufoasa de post, este minunata si va asigur ca va fi pe placul tuturor.
Incearca si reteta de negresa vegana cu dovlecei, negresa de post cu mere sau negresa de post cu halva. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii