Ingrediente
- 200 g Green Sugar, - 125 ml ulei de floarea-soarelui, - 240 g faina alba, - 30 g cacao, - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama, - vanilie, - 1/2 lingurita sare, - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao, * 1 cana= 250 ml
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.
Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.
O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.
Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Serdean Maria , 21 noiembrie 2014
super , am sa fac si eu ,