Negresa vegana cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa vegana cu dovlecei

Ingrediente

  • - 200 g Green Sugar
  • - 125 ml ulei de floarea-soarelui
  • - 240 g faina alba
  • - 30 g cacao
  • - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama
  • - vanilie
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao
  • * 1 cana= 250 ml

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.

Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.

Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.

O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.

Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor