autor:

Gustos_Ro

» » Delicii de post de la bloggeri

Negresa vegana cu dovlecei

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 noiembrie 2014

Ingrediente
- 200 g Green Sugar, - 125 ml ulei de floarea-soarelui, - 240 g faina alba, - 30 g cacao, - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama, - vanilie, - 1/2 lingurita sare, - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao, * 1 cana= 250 ml

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.



Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.



Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.



O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.



Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa vegana cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Delicii de post de la bloggeri
Tort raw cu banane si cocos

Tort raw cu banane si cocos

Pentru blat amestecam cu o lingura faina de migdale si semintele de canepa cu siropul de agave. Daca

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Mini tarte cu crema de dovleac

Mini tarte cu crema de dovleac

Incepem cu aluatul, amestecand toate ingredientele pentru crusta, inafara de apa, cu varful degetelor

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Moldovan Patrascioiu , 22 aprilie 2015

    am s-o incerc

  • Fara foto

    Olguta , 24 noiembrie 2014

    Nu, vegan inseamna un preparat fara produse animale. Raw vegan inseamna preparate neprocesate termic, fara produse de origine animala.

  • Fara foto

    Vicky Wilde , 23 noiembrie 2014

    Ma insel eu sau "vegan" inseamna un preparat numai cu cruditati?

    • Fara foto

      Serdean Maria , 21 noiembrie 2014

      super , am sa fac si eu ,

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • - 200 g Green Sugar
  • - 125 ml ulei de floarea-soarelui
  • - 240 g faina alba
  • - 30 g cacao
  • - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama
  • - vanilie
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao
  • * 1 cana= 250 ml

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Olguta

Nu, vegan inseamna un preparat fara produse animale. Raw vegan inseamna preparate neprocesate termic, fara produse de origine animala.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Delicii de post de la bloggeri

Diplomat de post Diplomat de post

Simplu de tot – asa se face acest desert! Si mai e si delicios, chiar daca e de post si mai de regim asa(pentru ca nu contine

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Trufe de post cu ciocolata Trufe de post cu ciocolata

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute. Scurgeti curmalele

5 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Delicii de post de la bloggeri
Mini cheesecake vegan cu dovleac