Negresa vegana cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa vegana cu dovlecei

Ingrediente

  • - 200 g Green Sugar
  • - 125 ml ulei de floarea-soarelui
  • - 240 g faina alba
  • - 30 g cacao
  • - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama
  • - vanilie
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao
  • * 1 cana= 250 ml

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.

Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.

Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.

O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.

Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat

Reteta simpla si delicioasa de tortilla spaniola. Afla cum sa prepari rapid aceasta mancare traditionala spaniola cu...

Tortilla spaniola. Reteta simpla, delicioasa si usor de preparat
Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar

Ardei copti la gratar
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise