Negresa vegana cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa vegana cu dovlecei

Ingrediente

  • - 200 g Green Sugar
  • - 125 ml ulei de floarea-soarelui
  • - 240 g faina alba
  • - 30 g cacao
  • - 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama
  • - vanilie
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • - 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao
  • * 1 cana= 250 ml

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.

Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.

Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.

O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.

Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor