Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa.
Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite.
Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute.
O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati.
Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii