Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.
Am bătut puțin feliile de cotlet și le-am lăsat o oră să se odihnească în marinata pregătită anterior.
După acest timp mi-am pus tava la îndemână și m-am ocupat de compoziția pentru crustă. Am bătut ouăle împreună cu sarea și untul. Am adăugat făina de mălai și cașcavalul încorporându-le bine.
Am dat fiecare felie marinată prin această compoziție și le-am așezat în tavă.
Am copt șnițelele timp de 25 de minute la 170 de grade și le-am servit alături de-o salată răcoritoare cu rădăcină și frunze de ridichi și sos de iaurt cu codițe de ceapă verde.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii