autor:

CulinaryRainbow

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitel de porc in crusta de malai

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2015

Ingrediente
Ingrediente pentru marinată:, 500 g cotlet de porc fără os, 250 ml iaurt integral, 50 g unt moale, o lingură cu ardei roșu tocat, leuștean tocat, o linguriță cu paprika dulce, sare și piper după gust, , Ingrediente pentru crustă:, două ouă, 20 g unt moale, 200-250 g făină de mălai, 150 g cașcaval, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 35 min

10 voturi

Mod de preparare

Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.



Am bătut puțin feliile de cotlet și le-am lăsat o oră să se odihnească în marinata pregătită anterior.



După acest timp mi-am pus tava la îndemână și m-am ocupat de compoziția pentru crustă. Am bătut ouăle împreună cu sarea și untul. Am adăugat făina de mălai și cașcavalul încorporându-le bine.



Am dat fiecare felie marinată prin această compoziție și le-am așezat în tavă.



Am copt șnițelele timp de 25 de minute la 170 de grade și le-am servit alături de-o salată răcoritoare cu rădăcină și frunze de ridichi și sos de iaurt cu codițe de ceapă verde.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de pasare cu rosioare chery

File de pasare cu rosioare chery

Intr-un vas rezistent la cuptor (pyrex)se pun componentele pentru sos ,se amesteca si se dau la cuptor

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vol au vent cu pui

Vol au vent cu pui

Se dezgheata aluatul si se taie cerculete cu diametrul de 9 cm. In mijlocul cercului de 9 cm se

3 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MIA , 28 iunie 2015

    reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

  • Fara foto

    Zagrean Antoaneta Georgeta , 16 mai 2015

    (y)

Dificultate

Medie

Timp

35 min

10 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinată:
  • 500 g cotlet de porc fără os
  • 250 ml iaurt integral
  • 50 g unt moale
  • o lingură cu ardei roșu tocat
  • leuștean tocat
  • o linguriță cu paprika dulce
  • sare și piper după gust
  • Ingrediente pentru crustă:
  • două ouă
  • 20 g unt moale
  • 200-250 g făină de mălai
  • 150 g cașcaval
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

MIA

reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate