autor:

CulinaryRainbow

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitel de porc in crusta de malai

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2015

Ingrediente
Ingrediente pentru marinată:, 500 g cotlet de porc fără os, 250 ml iaurt integral, 50 g unt moale, o lingură cu ardei roșu tocat, leuștean tocat, o linguriță cu paprika dulce, sare și piper după gust, , Ingrediente pentru crustă:, două ouă, 20 g unt moale, 200-250 g făină de mălai, 150 g cașcaval, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 35 min

9 voturi

Mod de preparare

Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.



Am bătut puțin feliile de cotlet și le-am lăsat o oră să se odihnească în marinata pregătită anterior.



După acest timp mi-am pus tava la îndemână și m-am ocupat de compoziția pentru crustă. Am bătut ouăle împreună cu sarea și untul. Am adăugat făina de mălai și cașcavalul încorporându-le bine.



Am dat fiecare felie marinată prin această compoziție și le-am așezat în tavă.



Am copt șnițelele timp de 25 de minute la 170 de grade și le-am servit alături de-o salată răcoritoare cu rădăcină și frunze de ridichi și sos de iaurt cu codițe de ceapă verde.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi fierti in coaja, umpluti dati  la cuptor

Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor

Se iau 4 cartofi mari, se spala bine si se pun la fiert, se lasa aproximativ 30 de minute dupa care

25 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Mancare de ficatei cu kaizer

Mancare de ficatei cu kaizer

Ficateii ii punem 10 minute in apa rece sa mai iese din sange, ii spalam si ii punem intr-o sita

7 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MIA , 28 iunie 2015

    reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

  • Fara foto

    Zagrean Antoaneta Georgeta , 16 mai 2015

    (y)

Dificultate

Medie

Timp

35 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinată:
  • 500 g cotlet de porc fără os
  • 250 ml iaurt integral
  • 50 g unt moale
  • o lingură cu ardei roșu tocat
  • leuștean tocat
  • o linguriță cu paprika dulce
  • sare și piper după gust
  • Ingrediente pentru crustă:
  • două ouă
  • 20 g unt moale
  • 200-250 g făină de mălai
  • 150 g cașcaval
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

MIA

reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale in dovleac