autor:

CulinaryRainbow

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitel de porc in crusta de malai

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2015

Ingrediente
Ingrediente pentru marinată:, 500 g cotlet de porc fără os, 250 ml iaurt integral, 50 g unt moale, o lingură cu ardei roșu tocat, leuștean tocat, o linguriță cu paprika dulce, sare și piper după gust, , Ingrediente pentru crustă:, două ouă, 20 g unt moale, 200-250 g făină de mălai, 150 g cașcaval, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 35 min

11 voturi

Mod de preparare

Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.



Am bătut puțin feliile de cotlet și le-am lăsat o oră să se odihnească în marinata pregătită anterior.



După acest timp mi-am pus tava la îndemână și m-am ocupat de compoziția pentru crustă. Am bătut ouăle împreună cu sarea și untul. Am adăugat făina de mălai și cașcavalul încorporându-le bine.



Am dat fiecare felie marinată prin această compoziție și le-am așezat în tavă.



Am copt șnițelele timp de 25 de minute la 170 de grade și le-am servit alături de-o salată răcoritoare cu rădăcină și frunze de ridichi și sos de iaurt cu codițe de ceapă verde.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
sarmale in foi de vita

sarmale in foi de vita

se spala frunzele se oparesc.carnea se toaca se adauga sare,cimbru,piper,ceapa tocata,orez,oul batut. se

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MIA , 28 iunie 2015

    reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

  • Fara foto

    Zagrean Antoaneta Georgeta , 16 mai 2015

    (y)

Dificultate

Medie

Timp

35 min

11 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinată:
  • 500 g cotlet de porc fără os
  • 250 ml iaurt integral
  • 50 g unt moale
  • o lingură cu ardei roșu tocat
  • leuștean tocat
  • o linguriță cu paprika dulce
  • sare și piper după gust
  • Ingrediente pentru crustă:
  • două ouă
  • 20 g unt moale
  • 200-250 g făină de mălai
  • 150 g cașcaval
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

11 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

MIA

reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu smantana