autor:

Rita Ilieș

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Snitel de porc in crusta de malai

Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2015

Ingrediente
Ingrediente pentru marinată:, 500 g cotlet de porc fără os, 250 ml iaurt integral, 50 g unt moale, o lingură cu ardei roșu tocat, leuștean tocat, o linguriță cu paprika dulce, sare și piper după gust, , Ingrediente pentru crustă:, două ouă, 20 g unt moale, 200-250 g făină de mălai, 150 g cașcaval, un praf de sare

Dificultate: Medie Timp: 35 min

13 voturi

Mod de preparare

Am pregătit marinata omogenizând iaurtul cu untul moale. Am adăugat ardeiul și leușteanul tocat, apoi am condimentat.



Am bătut puțin feliile de cotlet și le-am lăsat o oră să se odihnească în marinata pregătită anterior.



După acest timp mi-am pus tava la îndemână și m-am ocupat de compoziția pentru crustă. Am bătut ouăle împreună cu sarea și untul. Am adăugat făina de mălai și cașcavalul încorporându-le bine.



Am dat fiecare felie marinată prin această compoziție și le-am așezat în tavă.



Am copt șnițelele timp de 25 de minute la 170 de grade și le-am servit alături de-o salată răcoritoare cu rădăcină și frunze de ridichi și sos de iaurt cu codițe de ceapă verde.



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas cu piept de pui

Papricas cu piept de pui

In uleiul incins se caleste carnea taiata cubulete. Se pune o lingurita de boia dulce si un varf

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu piüré de cartofi

Ficatei de pui cu piüré de cartofi

Ficateii se curata sa nu aiba ramasite de fiere si pielite, se spala se lasa sa se scurga si se pun

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Secui , 01 mai 2019

    Exceptional acest preparat, nota 10

  • Fara foto

    MIA , 28 iunie 2015

    reteta total gresita,am incercat dar a fost de nemincat, deoarece malaiul sa facut scoarta (tare,) de fapt se stie ca malaiul copt nu este bun.Mai ai si alte retete tot asa ?? ai vrut sa demonstrezi ce ??cu aceste snitele ??

  • Fara foto

    Zagrean Antoaneta Georgeta , 16 mai 2015

    (y)

Dificultate

Medie

Timp

35 min

13 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru marinată:
  • 500 g cotlet de porc fără os
  • 250 ml iaurt integral
  • 50 g unt moale
  • o lingură cu ardei roșu tocat
  • leuștean tocat
  • o linguriță cu paprika dulce
  • sare și piper după gust
  • Ingrediente pentru crustă:
  • două ouă
  • 20 g unt moale
  • 200-250 g făină de mălai
  • 150 g cașcaval
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de Rita Ilieș
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

15 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Secui

Exceptional acest preparat, nota 10

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
TOCANITA PORC CU VIN ROSU SI CORIANDRU