autor:

Pompy_Aranyos

» » , Dulciuri diverse, Torturi

No-bake cheesecake

Autor: Pompy_Aranyos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pompy_Aranyos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2014

Ingrediente
100g unt topit, plus inca putin pentru ungerea tavii, 200g biscuiti, 600g branza dulce moale(sau mascarpone), 100g zahar pudra, 2 linguri esenta de vanilie, 300 ml smantana dulce pentru frisca, 450g zmeura, 3-4 nectarine foarte coapte sau din compot - taiate in bucati mici

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Baza:



Intr-o tava cu fund detasabil unsa in prealabil cu unt, asezam hartie de copt dar in asa fel incat sa acopere si marginile tavii. Punem biscuitii intr-un robot de bucatarie sau intr-o punga de plastic si ii maruntim bine de tot. Adaugam untul topit si amestecam bine compozitia.



Turnam compozitia in tava pregatita in prealabil si presam bine sa ramana cat mai compacta. O dam la rece pana preparam umplutura.



Umplutura:



Punem branza, zaharul si esenta de vanilie intr-un bol si le batem cu mixerul pana devine cremoasa. Adaugam smantana si continuam sa mixam pana se incorporeaza bine.



Adaugam 100g de zmeura in crema si bucatele de nectarine (cate dorim) si amestecam incet cu o spatula sa se amestece fructele cu crema.



Turnam crema peste baza de biscuiti si o intindem bine din exterior spre interior niveland bine cu spatele unei linguri sau cu o spatula suprafata cremei.



O lasam la rece peste noapte.



Sosul de zmeura:



Punem intr-un blender zmeura ramasa si facem un sos pe care apoi il putem da printr-o sita pentru a inlatura semintele (eu nu am facut-o). Il mai putem indulci cu putin zahar daca mai dorim si turnam si putina apa sau daca am folosit fructe din compot putem pune zeama de pe compot ca sa fie mai lichid.



Il punem la rece pana la servire.



Servim cheesecake-ul cu bucati de nectarine presarate deasupra si cu sosul de zmeura peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "No-bake cheesecake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Chec cu Nutella si alune de padure

Chec cu Nutella si alune de padure

1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu foaie de copt o tava rotunda

13 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Torturi
Tort de portocale

Tort de portocale

Mai intai mixam ouale cu zaharul si un praf de sare; adaugam faina, apoi laptele, putin cate putin.

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100g unt topit
  • plus inca putin pentru ungerea tavii
  • 200g biscuiti
  • 600g branza dulce moale(sau mascarpone)
  • 100g zahar pudra
  • 2 linguri esenta de vanilie
  • 300 ml smantana dulce pentru frisca
  • 450g zmeura
  • 3-4 nectarine foarte coapte sau din compot - taiate in bucati mici

Raporteaza reteta

Retete
de Pompy_Aranyos
Tarta de lamaie

Tarta de lamaie

Prepararea aluatului: Intr-un bol mare amestecam untul moale si zaharul pudra pana se formeaza

1 vot    2 comentarii
1h 35 min
Prajituri
Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure

Muschi de caprioara, piure de telina cu morcovi si sos de mure

Piureul: Se taie telina si morcovii cubulete si se calesc cu putina sare, unt si ulei intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Clatite Gundel

Clatite Gundel

Clatitele: Amestecam intr-un bol, ouale, laptele, vanilia, zaharul coaja de lamaie si sarea.

1 vot    3 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu mascarpone si capsuni