Coca se face foarte usor amestecand toate ingredientele de mai sus. Forma se incinge pe aragaz si in timpul asta formam bilutele. Bilele din coca se aseaza in forma si se preseaza. Eu am facut toate bilele ca atunci cand am forma pe aragaz sa o pot presa cam 30 de secunde pe fiecare parte pana iau forma de nuca. Cand s-au copt se rastoarna ceea ce a rezultat (pentru ca ele se lipesc intr-un cerc) si se indeparteaza marginile in plus.
Crema se face din budinca de ciocolata asa cum scrie pe ambalaj si atunci cand s-a inchegat bine adaugam untul si mai amestecam pana se topeste.
Eu am ales sa fac crema aceasta pentru ca umplu nucile cat crema e calduta, apoi le pun intr-un castron si le acopar cu un capac sa ramana moi.Nu-mi plac nucile tari...de aceea am cautat forma asta ca sa nu mai cumpar nuci tari de la magazin care sunt umplute cu o crema de unt si de aceea raman tari.
Dupa ce se umplu si lipesc jumatatile de ''nuci'' se pudreaza cu zahar pudra si se mananca cu multa pofta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii