autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Nuci picante pentru vin

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2010

Ingrediente
1 kg. miez de nucă, 5 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe seminţe de susan, 1 linguriţă pastă sau pudră de ardei iute, 1 linguriţă chimen măcinat, sare după gust.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie de fontă se încinge uleiul şi se prăjeşte miezul de nucă la foc mic. Se adaugă susanul şi ardeiul iute. Se amestecă timp de 1 minut, apoi se presară chimenul măcinat şi se sărează după gust.

Se pot servi cu vin sau bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci picante pentru vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Orez cu sfecla rosie

Orez cu sfecla rosie

Se spala foarte bine sfecla si se pune la fiert.Dupa ce a fiert se curata foarte usor .Se toaca cubulete

9 voturi    3 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala bine ciupercile. Coditele ciupercilor, rosiile, morcovul si buchetelele de broccoli se

3 voturi    4 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Si le mananci in timp ce bei vin? Nu ai precizat ce faci cu ele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    Interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. miez de nucă
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 linguriţe seminţe de susan
  • 1 linguriţă pastă sau pudră de ardei iute
  • 1 linguriţă chimen măcinat
  • sare după gust.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Si le mananci in timp ce bei vin? Nu ai precizat ce faci cu ele.

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Tarta cu spanac si urda