Spălăm pieptul de pui și o ștergem de apă. Porționăm carnea în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm. Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente. Zdrobim chipsurile într-o pungă cu ajutorul unui sucitor.
Amestecăm chipsurile, parmezanul, pesmetul. Trecem fiecare bucățică de carne prin făină, ouă (bătute ca pentru omletă cu un praf de sare) apoi în amestecul de nuggets (chips, parmezan, pesmet). Prăjim nuggets-urile în ulei de măsline, 1 minut pe fiecare parte.
Așezăm bucățile prăjite pe tavă de cuptor tapetată cu hârtie pentru copt. Punem tava în cuptor pentru 20 minute. Ținem nuggets-urile în cuptor la foc mediu 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte.
Putem servi alături de un sos picat din usturoi pisat, smântână și maioneză. Pudrăm deasupra parmezan ras.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii