Spălăm pieptul de pui și o ștergem de apă. Porționăm carnea în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm. Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente. Zdrobim chipsurile într-o pungă cu ajutorul unui sucitor.
Amestecăm chipsurile, parmezanul, pesmetul. Trecem fiecare bucățică de carne prin făină, ouă (bătute ca pentru omletă cu un praf de sare) apoi în amestecul de nuggets (chips, parmezan, pesmet). Prăjim nuggets-urile în ulei de măsline, 1 minut pe fiecare parte.
Așezăm bucățile prăjite pe tavă de cuptor tapetată cu hârtie pentru copt. Punem tava în cuptor pentru 20 minute. Ținem nuggets-urile în cuptor la foc mediu 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte.
Putem servi alături de un sos picat din usturoi pisat, smântână și maioneză. Pudrăm deasupra parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii