Spălăm pieptul de pui și o ștergem de apă. Porționăm carnea în bucăți mici 2-3 cm x 3-4 cm. Omogenizăm foarte bine bucățile de carne cu amestecul de condimente. Zdrobim chipsurile într-o pungă cu ajutorul unui sucitor.
Amestecăm chipsurile, parmezanul, pesmetul. Trecem fiecare bucățică de carne prin făină, ouă (bătute ca pentru omletă cu un praf de sare) apoi în amestecul de nuggets (chips, parmezan, pesmet). Prăjim nuggets-urile în ulei de măsline, 1 minut pe fiecare parte.
Așezăm bucățile prăjite pe tavă de cuptor tapetată cu hârtie pentru copt. Punem tava în cuptor pentru 20 minute. Ținem nuggets-urile în cuptor la foc mediu 10 minute pe o parte, 10 minute pe cealaltă parte.
Putem servi alături de un sos picat din usturoi pisat, smântână și maioneză. Pudrăm deasupra parmezan ras.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii