Ingrediente
Zilele trecute nu stiam ce sa pregatesc pentru cina... ma gandeam, ma uitam prin frigider si asa am incropit imediat cu partenerul meu Philips Multicooker o bunatate de budinca de cartofi..., 4 cartofi, 3 felii sunca de Praga, un carnacior facut la gratar, o rosie, jum.ardei gras, 4 fire de ceapa verde, branza,cascaval dupa gust, cateva linguri de smantana, cca 200 ml iaurt, 2 oua, sare,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
1 vot
Mod de preparare
Sunca, carnaciorul, ceapa, rosiile, ardeiul se taie marunt si se amesteca cu branza rasa si cubulete de cascaval dupa gust.
Separat ouale se bat si se amesteca cu smantana si cu iaurtul.
Se unge vasul cu unt sau cu ulei, se aseaza concomitent un strat de cartofi, un strat de compozitie.Ultimul strat va fi de cartofi .Deasupra se toarna ouale batute cu smantana si iaurt. Se programeaza aparatul la 40-50 de minute STEW (in functie de marimea si grosimea cartofului), apoi 30 minute 160 grade BAKE.Spre sfarsit se pun bucatele de cascaval deasupra pentru gratinare.