Oatcakes

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 60g faina integrala
  • 1 lingura de bicarbonat
  • Sare
  • O lingura de untura
  • Apa fiarta

Mod de preparare

1. Se pre-incalzeste cuptorul la 250-400 grade C.

2. Se unge o tava cu grasime

3. Se toepste untura la foc mediu

4. Se aseaza toate ingredientele uscate intr-un vas si se adauga o lingura de untura topita si apa fiarta.

5. Se amesteca folosind un cutit cu lama rotunda pana cand se formeaza un aluat

6. Se presara un vas cu carne de oaie si se adauga apoi aluatul

7. Se taie aluatul in doua si se pune o bucata deoparte

8. Cealalta bucata se intinde folosind un invartitor pana cand aluatula se subtie la 5 mm.

9. Se imparte in cat de multe outcake permite aluatul. Acestea se aseaza apoi in tava unsa.

10. Rasturile se pun deoparte si se rpeta pasii 8 si 9 cu cealalta jumatate.

11. Resturile se amesteca pana iau forma unei bile, si se repeta pasii 8 si 9 inca o data.

12. Se aseaza tava cu oatcakes in cuptorul fierbinte pentru 10 min pana cand marginile devin brun-aurii.

13. Se scot din cuptor si se aseaza la racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise