autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Oatcakes

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 18 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 18 mai 2006

Ingrediente
1 kg carne de oaie, 60g faina integrala, 1 lingura de bicarbonat, Sare, O lingura de untura, Apa fiarta,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se pre-incalzeste cuptorul la 250-400 grade C.
2. Se unge o tava cu grasime
3. Se toepste untura la foc mediu
4. Se aseaza toate ingredientele uscate intr-un vas si se adauga o lingura de untura topita si apa fiarta.
5. Se amesteca folosind un cutit cu lama rotunda pana cand se formeaza un aluat
6. Se presara un vas cu carne de oaie si se adauga apoi aluatul
7. Se taie aluatul in doua si se pune o bucata deoparte
8. Cealalta bucata se intinde folosind un invartitor pana cand aluatula se subtie la 5 mm.
9. Se imparte in cat de multe outcake permite aluatul. Acestea se aseaza apoi in tava unsa.
10. Rasturile se pun deoparte si se rpeta pasii 8 si 9 cu cealalta jumatate.
11. Resturile se amesteca pana iau forma unei bile, si se repeta pasii 8 si 9 inca o data.
12. Se aseaza tava cu oatcakes in cuptorul fierbinte pentru 10 min pana cand marginile devin brun-aurii.
13. Se scot din cuptor si se aseaza la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oatcakes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Langosi cu smantana, usturoi si branza

Langosi cu smantana, usturoi si branza

Se framanta din toate ingredientele un aluat care se pune intr-o punga unsa cu ulei si se lasa la

42 voturi    6 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Flute cu branza sarata si masline - painicele umplute

Flute cu branza sarata si masline - painicele umplute

In oala mixerului se amesteca cu lingura ptr framantare, faina cu apa 2 minute se acopera si se lasa

2 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Interesanta ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 60g faina integrala
  • 1 lingura de bicarbonat
  • Sare
  • O lingura de untura
  • Apa fiarta

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza dulce