autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Oatcakes

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 18 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 18 mai 2006

Ingrediente
1 kg carne de oaie, 60g faina integrala, 1 lingura de bicarbonat, Sare, O lingura de untura, Apa fiarta,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se pre-incalzeste cuptorul la 250-400 grade C.
2. Se unge o tava cu grasime
3. Se toepste untura la foc mediu
4. Se aseaza toate ingredientele uscate intr-un vas si se adauga o lingura de untura topita si apa fiarta.
5. Se amesteca folosind un cutit cu lama rotunda pana cand se formeaza un aluat
6. Se presara un vas cu carne de oaie si se adauga apoi aluatul
7. Se taie aluatul in doua si se pune o bucata deoparte
8. Cealalta bucata se intinde folosind un invartitor pana cand aluatula se subtie la 5 mm.
9. Se imparte in cat de multe outcake permite aluatul. Acestea se aseaza apoi in tava unsa.
10. Rasturile se pun deoparte si se rpeta pasii 8 si 9 cu cealalta jumatate.
11. Resturile se amesteca pana iau forma unei bile, si se repeta pasii 8 si 9 inca o data.
12. Se aseaza tava cu oatcakes in cuptorul fierbinte pentru 10 min pana cand marginile devin brun-aurii.
13. Se scot din cuptor si se aseaza la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oatcakes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala si se rad prin razatoarea mica.Ouale se bat cu putina faina

12 voturi    1 comentariu
45h
Aluaturi si Foietaje
Zebra cake

Zebra cake

Ouale intregi le mixam cu zaharul pe care-l adaugam treptat; Separat amestecam faina,praful de copt.vanilia; In

1 vot    0 comentarii
55 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Interesanta ...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de oaie
  • 60g faina integrala
  • 1 lingura de bicarbonat
  • Sare
  • O lingura de untura
  • Apa fiarta

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta ...

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
CLATITE FOI