1. Se pre-incalzeste cuptorul la 250-400 grade C.
2. Se unge o tava cu grasime
3. Se toepste untura la foc mediu
4. Se aseaza toate ingredientele uscate intr-un vas si se adauga o lingura de untura topita si apa fiarta.
5. Se amesteca folosind un cutit cu lama rotunda pana cand se formeaza un aluat
6. Se presara un vas cu carne de oaie si se adauga apoi aluatul
7. Se taie aluatul in doua si se pune o bucata deoparte
8. Cealalta bucata se intinde folosind un invartitor pana cand aluatula se subtie la 5 mm.
9. Se imparte in cat de multe outcake permite aluatul. Acestea se aseaza apoi in tava unsa.
10. Rasturile se pun deoparte si se rpeta pasii 8 si 9 cu cealalta jumatate.
11. Resturile se amesteca pana iau forma unei bile, si se repeta pasii 8 si 9 inca o data.
12. Se aseaza tava cu oatcakes in cuptorul fierbinte pentru 10 min pana cand marginile devin brun-aurii.
13. Se scot din cuptor si se aseaza la racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii