OJIA

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • DASHI3-4 LINGURITE
  • KANI(KAN KANI)150GR
  • OREZ GATA PREPARAT(3-4 PALETE)
  • 1OU
  • WAKAME-2-3 LINGURITE
  • TAMANEGI 1 BUC TAIATA MARUT

Mod de preparare

PUNETI INTR-O LITA CAM 400GR APA ..CAND DEJA APA DA IN CLOCOT PUNETI SI DASHI(3LINGUR SAU CHIAR 4I)

APOI PUNETI TAMANEGI....WAKAME SI LASATI FOCUL LA FLACARA MICA

APOI PUNETI OREZUL,KANI SI LASATI SA FIARBA CAM 5 MINUTE LA FOC MIC..APOI SPARGERI OUL SI IL AMESTECATI IN OALA...SI LA SCURT TIMP OPRITI FOCUL

SE SERVESTE CALD

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise