autor:

» » Supe de carne

OJIA

Autor: OHASHI IRINA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OHASHI IRINA (Bucatar sef)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2006

Ingrediente
DASHI3-4 LINGURITE, KANI(KAN KANI)150GR, OREZ GATA PREPARAT(3-4 PALETE), 1OU, WAKAME-2-3 LINGURITE, TAMANEGI 1 BUC TAIATA MARUT

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

PUNETI INTR-O LITA CAM 400GR APA ..CAND DEJA APA DA IN CLOCOT PUNETI SI DASHI(3LINGUR SAU CHIAR 4I)
APOI PUNETI TAMANEGI....WAKAME SI LASATI FOCUL LA FLACARA MICA
APOI PUNETI OREZUL,KANI SI LASATI SA FIARBA CAM 5 MINUTE LA FOC MIC..APOI SPARGERI OUL SI IL AMESTECATI IN OALA...SI LA SCURT TIMP OPRITI FOCUL
SE SERVESTE CALD
Daca ti-a placut reteta noastra "OJIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta !

  • Diana , 07 februarie 2010

    Mama draga, eu stau de 6 ani in Japonia si inca nu am uitat sa vb romaneste. Kani, Kan Kani inseamna crab, crab la cutie, wakame- alge marine, tamanegi- ceapa verde, dashi- consome. Cam asta ar fi tot. Spor la treaba.

  • Tamoyogi , 13 ianuarie 2010

    Da-i reteta asta lui mamai'ta, ca poate ea intelege ce spui. Spor la treaba!

    • mirela (Bucatar sef) , 30 august 2009

      Ok tamanegi-ceapa si mai departe??? Vreau traducerea acum, ce sa fac, ma apuc sa invat japoneza?

    • uk2992

      uk2992 (Bucatar) , 05 aprilie 2009

      Tamanegi = ceapa

    • manuela , 27 februarie 2009

      As vrea si traducerea in romaneste, daca se poate.

    • andreea , 24 august 2008

      ne traduce si noua cineva ingredientele la aceasta reteta ca nu am invatat japoneza ( inca)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • DASHI3-4 LINGURITE
  • KANI(KAN KANI)150GR
  • OREZ GATA PREPARAT(3-4 PALETE)
  • 1OU
  • WAKAME-2-3 LINGURITE
  • TAMANEGI 1 BUC TAIATA MARUT

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta !

Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa de rosii