autor:

Fara foto

» » Supe de carne

OJIA

Autor: OHASHI IRINA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OHASHI IRINA (Bucatar sef)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 05 octombrie 2006

Ingrediente
DASHI3-4 LINGURITE, KANI(KAN KANI)150GR, OREZ GATA PREPARAT(3-4 PALETE), 1OU, WAKAME-2-3 LINGURITE, TAMANEGI 1 BUC TAIATA MARUT

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

PUNETI INTR-O LITA CAM 400GR APA ..CAND DEJA APA DA IN CLOCOT PUNETI SI DASHI(3LINGUR SAU CHIAR 4I)
APOI PUNETI TAMANEGI....WAKAME SI LASATI FOCUL LA FLACARA MICA
APOI PUNETI OREZUL,KANI SI LASATI SA FIARBA CAM 5 MINUTE LA FOC MIC..APOI SPARGERI OUL SI IL AMESTECATI IN OALA...SI LA SCURT TIMP OPRITI FOCUL
SE SERVESTE CALD
Daca ti-a placut reteta noastra "OJIA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se spala carnea de pasare (2-3 pulpe de pui,depinde de cantitatea pe care o dorim),se pune intr-o

16 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de fazan

Supa de fazan

Fazanul deja fezandad in pene, se curata de pene, se parleste, se spala.Atentie: pentru supa nu se

14 voturi    6 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Interesanta !

  • Fara foto

    Diana , 07 februarie 2010

    Mama draga, eu stau de 6 ani in Japonia si inca nu am uitat sa vb romaneste. Kani, Kan Kani inseamna crab, crab la cutie, wakame- alge marine, tamanegi- ceapa verde, dashi- consome. Cam asta ar fi tot. Spor la treaba.

  • Fara foto

    Tamoyogi , 13 ianuarie 2010

    Da-i reteta asta lui mamai'ta, ca poate ea intelege ce spui. Spor la treaba!

    • Fara foto

      mirela (Bucatar sef) , 30 august 2009

      Ok tamanegi-ceapa si mai departe??? Vreau traducerea acum, ce sa fac, ma apuc sa invat japoneza?

    • uk2992

      uk2992 (Bucatar) , 05 aprilie 2009

      Tamanegi = ceapa

    • Fara foto

      manuela , 27 februarie 2009

      As vrea si traducerea in romaneste, daca se poate.

    • Fara foto

      andreea , 24 august 2008

      ne traduce si noua cineva ingredientele la aceasta reteta ca nu am invatat japoneza ( inca)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • DASHI3-4 LINGURITE
  • KANI(KAN KANI)150GR
  • OREZ GATA PREPARAT(3-4 PALETE)
  • 1OU
  • WAKAME-2-3 LINGURITE
  • TAMANEGI 1 BUC TAIATA MARUT

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa Ramen