autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omletă franţuzească

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
3 ouă, 5o g. unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separă ouăle. Se bat albuşurile, cât să se omogenizeze. Se pun într-o tigaie cu diametru mai mic şi pereţii mai înalţi în care am topit untul. Se amestecă continuu. Apoi se adaugă gălbenuşurile încorporându-le în albuşurile care au început să se cuaguleze. Se sărează şi se piperează după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă franţuzească" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca

14 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Tortilla spaniola

Tortilla spaniola

Se curata cartofii,se spala si se taie in felii mai subtiri.Ceapa se curata si se taie solzisori.Se

69 voturi    19 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Gogosele din cartofi