autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omletă franţuzească

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
3 ouă, 5o g. unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separă ouăle. Se bat albuşurile, cât să se omogenizeze. Se pun într-o tigaie cu diametru mai mic şi pereţii mai înalţi în care am topit untul. Se amestecă continuu. Apoi se adaugă gălbenuşurile încorporându-le în albuşurile care au început să se cuaguleze. Se sărează şi se piperează după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă franţuzească" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta in chifla

Omleta in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez. Oul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Oua umplute cu pateu de pasare si maioneza de usturoi

Ouale fierte se taie in jumatati,scoate galbenusele cu grija amesteca cu pateul,sare,piper,patrunjel

8 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulada