autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omletă franţuzească

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
3 ouă, 5o g. unt, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se separă ouăle. Se bat albuşurile, cât să se omogenizeze. Se pun într-o tigaie cu diametru mai mic şi pereţii mai înalţi în care am topit untul. Se amestecă continuu. Apoi se adaugă gălbenuşurile încorporându-le în albuşurile care au început să se cuaguleze. Se sărează şi se piperează după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă franţuzească" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Platou cald rapid

Platou cald rapid

Incalzesc mezelul,ouale le prepar sub forma de ochiuri.Presar cascaval ras pe razatoare. Servim cu

5 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
OUA OCHIURI

OUA OCHIURI

Se prajeste oul in ulei incins.

0 voturi    1 comentariu
3 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua umplute cu crema de urda