autor:

kok miori

» » Aperitive

Omleta coapta cu cartofi

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 martie 2010

Ingrediente
Pentru 6 persoane, , 12 oua, 11/2 pahar lapte sau smantina, 1ceapa mare tocata cubulete, 4cartofi potriviti taiati rondele foarte subtiri, 200 gr de brinza galbena, putin patrunjel tocat, sare, piper, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare turnam 4linguri de ulei,calim ceapa puitn sa fie aurie si punem feliile de cartofi sa se prajeasca putin pe un foc potrivit. Lasam putin cartofii sa se inmoaie.

Batem bine ouale sa fie spumoase adaugam laptele si patrunjelul condimentam cu sare,piper si adaugam in tigaie peste cartofi,nivelam ca toata compozitia sa fie uniforma, lasam putin la prajit ca fundul omletei sa se formeze,dupa care punem la cuptor incalzit dinainte la 200 de grade la faza cuptor cu grilul de sus. Lasam putin sa se prinda si sus omleta si aproape de sfarsit presaram cu brinza galbena si mai lasam 5 minute sa se coaca. Este o omleta usoara gustoasa si usor de pregatit.

Foarte bun pentru cina sau gustarea de dimineata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta coapta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci si ardei

Omleta cu ciuperci si ardei

Se spala si se feliaza subtire ciupercile si ardeiul gras. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit

3 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua
Omleta Reinterpretata

Omleta Reinterpretata

- Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru; - Separat amestecați

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Ai dreptate. Este buna dimineata sau seara.....

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane
  • 12 oua
  • 11/2 pahar lapte sau smantina
  • 1ceapa mare tocata cubulete
  • 4cartofi potriviti taiati rondele foarte subtiri
  • 200 gr de brinza galbena
  • putin patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ai dreptate. Este buna dimineata sau seara.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute