Intr-o tigaie mare turnam 4linguri de ulei,calim ceapa puitn sa fie aurie si punem feliile de cartofi sa se prajeasca putin pe un foc potrivit. Lasam putin cartofii sa se inmoaie.
Batem bine ouale sa fie spumoase adaugam laptele si patrunjelul condimentam cu sare,piper si adaugam in tigaie peste cartofi,nivelam ca toata compozitia sa fie uniforma, lasam putin la prajit ca fundul omletei sa se formeze,dupa care punem la cuptor incalzit dinainte la 200 de grade la faza cuptor cu grilul de sus. Lasam putin sa se prinda si sus omleta si aproape de sfarsit presaram cu brinza galbena si mai lasam 5 minute sa se coaca. Este o omleta usoara gustoasa si usor de pregatit.
Foarte bun pentru cina sau gustarea de dimineata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii