1. Se bat ouale intr-un bol cateva minute, se potrivesc cu putina sare si se adauga telemeaua de vaca rasa pe razatoarea mica.
2. Intr-o tigaie se pune putin unt sa se incinga si se toarna ouale batute. Se lasa la foc potrivit si se intorc cu atentie sa nu se rupa.
3. Omleta se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi, cu un pahar, se fac forme si se ung cu un strat subtire de crema de branza.
4. Peste branza se asaza o felie de rosie, un alt strat de branza si se orneaza cu castraveti proaspeti, maslene si frunze de salata.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii