1. Se bat ouale intr-un bol cateva minute, se potrivesc cu putina sare si se adauga telemeaua de vaca rasa pe razatoarea mica.
2. Intr-o tigaie se pune putin unt sa se incinga si se toarna ouale batute. Se lasa la foc potrivit si se intorc cu atentie sa nu se rupa.
3. Omleta se lasa cateva minute sa se raceasca, apoi, cu un pahar, se fac forme si se ung cu un strat subtire de crema de branza.
4. Peste branza se asaza o felie de rosie, un alt strat de branza si se orneaza cu castraveti proaspeti, maslene si frunze de salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii