autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omleta cu mere crocante

Autor: madalina buinceanu (Bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina buinceanu (Bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2006

Ingrediente
pentru 2 persoane: 2 oua, 2 cartofi(pregatit ca pentru prajit), 2 mere taiate felii, iar mai apoi cubulete, 200g telemea rasa, 100g de cabanos (daca vreti) cubulete.,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se iau cubuletele de cabanos si se pun la prajit, apoi cartofii, la final se toarna combinatia de ou cu telemea (combinatie batuta la mixer sau ca pe scrob). Se serveste calda insotita de suc natural sau ceai rece sau cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mere crocante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu carnat piscacios la slowcooker(oala de gatit incet)

Pui cu carnat piscacios la slowcooker(oala de gatit incet)

Carnatul si pieptul de pui se calesc fara ulei si se pun deoparte. Legumele se curata, se spala si

14 voturi    8 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • pentru 2 persoane: 2 oua
  • 2 cartofi(pregatit ca pentru prajit)
  • 2 mere taiate felii
  • iar mai apoi cubulete
  • 200g telemea rasa
  • 100g de cabanos (daca vreti) cubulete.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata