Se taie sunca, ceapa si ardeiul si se pun la prajit intr-o cratita cu uleiul incins.
Separat se bat ouale cu laptele si un praf de sare si piper.
Cand ceapa si sunca s-au calit adaugati maslinele feliate, amestecati totul bine si mai lasati pe foc pentru inca 2-3 minute.
Apoi adaugati oul si cascavalul si lasati sa se prajeasca, cand este gata intoarceti omleta pe partea cealalta (eu nu am putut sa o intorc ca pe o clatita dar a fost la fel de buna si asa).
Cand oul sa prajit complet este gata de servit.
SARUT MANA PENTRU MASA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii