Curata ciupercile taiele felii si calestele in untul in care ai adaugat putin ulei, sa nu se arda. Intr-un castron, bate bine ouale, pune sare si piper,adauga trei sferturi din ciupeci si amesteca. Incinge uleiul de masline intr-o forma de budinca (rotunda si cevaai inalta) si toarna compozitia. Cand partea dinspre tigaie s-a legat, stropeste cu vin si lasa sa se coaca, acoperita cu un capac. Rastoarn-o pe o farfurie rotunda si pune deasupra restul feliilor de ciuperci. Serveste-o calda.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii