autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta la cutie

Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2011

Ingrediente
9 oua, 100 g ciuperci proaspete, 50 g unt, 1 lingura cu ulei de masline, 10 ml vin alb, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Curata ciupercile taiele felii si calestele in untul in care ai adaugat putin ulei, sa nu se arda. Intr-un castron, bate bine ouale, pune sare si piper,adauga trei sferturi din ciupeci si amesteca. Incinge uleiul de masline intr-o forma de budinca (rotunda si cevaai inalta) si toarna compozitia. Cand partea dinspre tigaie s-a legat, stropeste cu vin si lasa sa se coaca, acoperita cu un capac. Rastoarn-o pe o farfurie rotunda si pune deasupra restul feliilor de ciuperci. Serveste-o calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cutie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci si ardei

Omleta cu ciuperci si ardei

Se spala si se feliaza subtire ciupercile si ardeiul gras. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit

4 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

20 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cascaval pane cu sunculita