Curata ciupercile taiele felii si calestele in untul in care ai adaugat putin ulei, sa nu se arda. Intr-un castron, bate bine ouale, pune sare si piper,adauga trei sferturi din ciupeci si amesteca. Incinge uleiul de masline intr-o forma de budinca (rotunda si cevaai inalta) si toarna compozitia. Cand partea dinspre tigaie s-a legat, stropeste cu vin si lasa sa se coaca, acoperita cu un capac. Rastoarn-o pe o farfurie rotunda si pune deasupra restul feliilor de ciuperci. Serveste-o calda.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii