Curata ciupercile taiele felii si calestele in untul in care ai adaugat putin ulei, sa nu se arda. Intr-un castron, bate bine ouale, pune sare si piper,adauga trei sferturi din ciupeci si amesteca. Incinge uleiul de masline intr-o forma de budinca (rotunda si cevaai inalta) si toarna compozitia. Cand partea dinspre tigaie s-a legat, stropeste cu vin si lasa sa se coaca, acoperita cu un capac. Rastoarn-o pe o farfurie rotunda si pune deasupra restul feliilor de ciuperci. Serveste-o calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii