Biscuitii Oreo ii dezlipim, partea fara crema o punem deoparte, iar partea cu crema o asezam cu crema in sus, pe fundul hartiutelor de muffins.
Amestecam faina impreuna cu praful de copt, cacaoa, zaharul si un praf de sare. Separat batem ouale cu furculita, adaugam ricotta, treptat uleiul si laptele si zaharul vanilat. Omogenizam totul bine, dupa care turnam peste amestecul de faina si cu ajutorul unei linguri de lemn amestecam pana se intrepatrund cele doua compozitii.
Umplem hartiutele cu aceasta compozitie si dam la cuptorul preincalzit circa 20-25 minute.
In acest timp vom pregati crema astfel: jumatatile de biscuiti fara crema le punem intr-un robot si pulsam pana obtinem un fel de praf de biscuiti. Frisca o mixam bine cu intaritorul, dupa care cu ajutorul unei spatule incorporam treptat si praful de biscuiti.
Cand muffinsii sunt reci ii decoram cu crema de frisca.
Pofta buna!
inspiratie: http://www.justlovecookin.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii