autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez alb

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 31 octombrie 2006

Ingrediente
2 cani de orez, 5-6 catei de usturoi, Spagheti, Sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se rup pastele in bucatele mai mici (cam in trei) se se pun un ulei incins. Imediat se adauga usturoiul taiat in cubulete. Se lasa pana se innegresc pastele, dupa care se adauga orezul si se lasa 30 de secunde.
Se adauga apa (cantitatea dubla de orez).
Se serveste ca garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb

Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb

O ceapa curatata si taiata in bucati mari se pune la calit in putin ulei cu pieptul de pui taiat

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR