Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe cutie. Se spala intr-o sita sub apa rece si se pune la scurs.
Se pune la calit intr-o cratita cu ulei, la foc mic, ceapa taiata pestisori.
Se adauga peste ceapa, morcovul ras si ardeiul taiat marunt, se amesteca si se lasa acoperit cu un capac, la foc mic.
Se adauga si orezul scurs si se caleste 3-4 minute.
Se stinge cu apa, in proportie de o parte orez/3 parti lichid.
Se adauga ciupercile, sare si piper si se lasa cca 10 minute la foc mic si sub capac.
Se adauga rosiile taiate marunt, se mai lasa 2 minute, se singe focul si se lasa sub capac sau se mai pune in cuptor inca 5 minute.
Se serveste cald sau rece cu verdeata deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii