Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Ingrediente

  • 00 g carne de porc (pulpa sau spata)
  • 1 cana orez
  • 350g ciuperci taiate felii
  • 2 cani supa
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • un ardei gras taiat cubulete
  • Un catel usturoi
  • Patrunjel
  • Ulei
  • Sare, piper

Mod de preparare

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.

Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.

Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie, mai adaugati supa.

Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor