Se caleste ceapa apoi se adauga orezul la calit pt 2-3 min,pe urma se pune la fiert cu un praf de sare.In acest timp carnatii se taie rondele subtiri iar costita fasiute si se prajesc in vasa separate.Cand a fiert orezul se adauga bulionul se potriveste de sare si piper si se mai lasa putin pe foc.Se pune apoi ,intr-un vas pt cuptor uns cu ulei,un strat de orez unul de carnati,orez,costita afunata si se termina cu orez.Se da la cuptor 15-20 min.Cand mancarea este gata se las putin sa se raceasca apoi se scoate pe o farfurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii