Se unge vasul in care se fierbe orezul cu unt in strat mai gros ;se pune orezul si apa(ca sa fie orezul acoperit cam de 2 degete )maggi,coriandrul,cardamom si un praf de sare si se da la cuptor sa se fiarba incet. Cind este aproape gata se adauga fasolea si mararul si se mai lasa la cuptor pina e gata .Cu o furculita se amesteca usor sa se separe boabele mai bine. se scoate,se rastoarna pe platou si se presara ceapa prajita deasupra. Are o culoare verde interesanta
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii